Vyskúšajte citrusové farby v šatníku! Leto sa blíži a my máme 20 tipov

Exotika v móde má mnoho podôb. O jednej z nich sme už písali, tóny zelenej farby bodujú tento rok naozaj výrazne. Ale čo tak skúsiť to s citrusmi?

25.05.2020 07:00
debata
V žltých tónoch budete v lete... Foto: archív značky
Pietro Filipi V žltých tónoch budete v lete neprehliadnuteľná. Na snímke model šiat Pietro Filipi, predáva sa za 239 eur.

Áno, reč je o žiarivých a výrazných odtieňoch oranžovej, žltej či zelenožltej limetkovej farby. Či už máte rada citróny, alebo skôr intenzívnejšiu a sýtejšiu mandarínku, červený pomaranč alebo papáju, exotické ovocie je skvelou inšpiráciou aj na výrazné prvky v šatníku.

Niektoré dámy sa s obavami pozerajú smerom k žiarivým a sviežim farebným kúskom. Prekvapivý strach dokáže vyvolať najmä žltá farba. Netreba sa však báť. Ak zvolíte vkusný a elegantný odev, výsledok bude pôvabný, príťažlivý aj trendový.

Niekedy postačí len jeden doplnok, ktorý dokáže celý outfit osviežiť. Vyhýbajte sa však otrockému ladeniu, keď túžite mať v jednom farebnom tóne lodičky, kabelku aj opasok. Pôsobí to zastaralo a nemoderne. Naopak, nebojte sa pohrať s farebnou paletou, tón slabší alebo výraznejší či kombinujte s neutrálnymi farbami. Alebo pokojne navzájom, ako to napríklad vidieť na jednom z modeli plaviek v našej galérii.

Opäť máme pre vás dvadsať tipov. Majte citrusové farebné leto!

Dámske šaty na ramienka F&F. Info o cene v...
Dámske dvojdielne plavky Etam. Predávajú sa za...
+17Nazúvacie šlapky, predáva Cellbes.sk za 49,95...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #farebnosť #citrusy #leto 2020

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...