Denimové šaty? Aj slávne topmodelky vedia, že ide o nadčasový kúsok!

Nesmrteľný denim! Aj to sa dá povedať o materiáli, ktorým kedysi svet opovrhoval a nosili ho maximálne manuálne pracujúci robotníci. Lenže, džínsovina sa medzitým dostala na piedestál.

22.05.2020 13:00
debata
Topmodelka Bella Hadid v denimových šatách... Foto: Jawad Elatab / Splash / Profimedia
Topmodelka Bella Hadid v denimových šatách značky Christian Dior. Topmodelka Bella Hadid v denimových šatách značky Christian Dior.

Azda ani v jednom šatníku súčasnosti by sa to nezaobišlo bez rifľoviny. Samozrejme, niektorí z nás ju nosia sporadickejšie, pre iných je to zase hotová rovnošata.

Denimový materiál sa ženám aj mužom najčastejšie spája s džínsami, prípadne džínsovou bundičkou. Práve letné mesiace však vyzývajú nežnejšie pohlavie, aby vyskúšala menej sprofanovaný kus odevu z denimu a to sú rifľové šaty.

Je to odev, ktorý v sebe nesie uvoľnenosť a komfort, ale zároveň dokáže byť strihovo a spracovaním veľmi noblesný. Táto fúzia modernej mladistvej elegancie s uvoľnenosťou, ktorú v sebe materiál nesie, je ideálnym spoločníkom na letné večery.

Ako príklad sme vybrali topmodelku Bellu Hadidovú, ktorá sa v denimových šatách objavila na verejnosti viackrát. Tento konkrétny záber je z roku 2017, ale aj on je vlastne dôkazom, že denimové šaty sú nadčasový kus odevu. Nech sa páči, vyberte si aj z našich deviatich tipov…

Denimové šaty Lauren by Ralph Lauren, predávajú...
Denimové šaty Reserved, predávajú sa za 29,99...
+7Denimové šaty s potlačou Desigual, predávajú sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #trend #denim #Bella Hadid

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...