Dokonalé pre každú postavu! Tieto šaty zvládnu zázraky, máme 20 inšpirácií

Je to jednoduchá a pritom veľmi logická voľba. A nielen to. Je to aj voľba pôvabná, vďaka ktorej budete v nasledujúcich týždňoch vyzerať naozaj skvelo a štýlovo.

21.05.2020 07:00
debata
Zavinovacie šaty s florálnym motívom Misguided.... Foto: archív značky
Zavinovacie šaty s florálnym motívom Misguided. Predávajú sa za 37 eur. Zavinovacie šaty s florálnym motívom Misguided. Predávajú sa za 37 eur.

Reč je v tomto prípade o zavinovacích šatách. Konkrétnom type šiat, ktoré majú veľa predností a ženy by sa nemali báť využívať ich. Strihovo zavinovacie šaty fungujú na väčšine postáv. Či už máte krivky plnšie, viac centimetrov v bokoch, alebo poprsí, ale tiež ak ste štíhla ako lata, alebo máte postavu bez definovaného drieku – to všetko dokážu zavinovacie šaty opticky vylepšiť a podčiarknuť to pozitívne.

Tajomstvo spočíva v jednoduchom preložení látky cez prsia a driek, ktoré je zvyčajne definované tiež zvýraznením pásu alebo pridaným opaskom. Hojnejšie množstvo materiálu v sukni sa potom môže podieľať na tom, že sa opticky zjemnia boky aj pozadie.

Zavinovacie šaty s florálnou potlačou All...
Zavinovacie šaty Label Mix by Next. Predávajú...
+17Zavinovacie šaty s grafickou potlačou Pietro...

Samozrejme, zavinovacie šaty si nemusíte kupovať len preto, lebo máte pocit, že ste nespokojná so svojou postavou. Je to totiž veľmi vkusný a trendový kus odevu a najmä v letných mesiacoch aj nesmierne komfortný. Stačí si vybrať ľahký a vzdušný materiál, dobrý strih a, samozrejme, nezanedbať farebnosť či vzor.

Náš tip znie, choďte do jasnejších a sviežejších farieb či vzorov ako sú kvety, drobná geometria alebo abstrakcia. Svet potrebuje trochu optimizmu a v tónoch melónovej ružovej, pepermintovej, belasej či žltej ho určite do ulíc trošku prinesiete. A my vám, samozrejme, prinášame 20 tipov. Pozrite si ich v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #postava #trend #silueta #zavinovacie šaty #leto 2020

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...