Trik na väčšie pery od slávnej krásky! Neuveríte, čo používa

Aj známa modelka a celebrita Ashley Graham sa zaradila do zoznamu žien, ktoré bežným čitateľkám či diváčkam radia, ako na úpravu zovňajšku.

24.05.2020 08:00
Topmodelka Ashley Graham je tiež fanúšičkou... Foto: ,
Topmodelka Ashley Graham je tiež fanúšičkou nahého líčenia.
debata

Pred časom určite prekvapila nejednu dámu, ktorá si pozerala jej návod, ako sa nalíčiť pred odchodom z domu. Pomerne čerstvá mamička totiž pri jednom z krokov líčila svoje pery a robila ich opticky väčšie, použila však na to celkom netradičný produkt.

Ide o tužku na obočie v jemnom svetlohnedom tóne, s ktorou si modelka rámuje kontúry pier. Jemne, no výdatne si pred domácou kamerou obkresľovala pery tužkou, ktorá slúži na zvýraznenie a definovanie obočia. Mnohí si vraj myslia práve vďaka tomuto produktu, že modelka má v perách výplne. Opticky ich totiž dokáže naozaj zväčšiť.

Tajomstvo podľa Grahamovej spočíva v tom, že si vyberiete správny odtieň tužky na obočie – v ponuke sú už dokonca aj orieškovohnedé či tmavé blond tóny. Na perách pôsobí kontúra trošku inak, ale so správnou farbou dokáže pekne priľnúť k línii pier a zvýrazniť ich. Tiež nevzniká typický dojem kontúrovacej tužky na pery, ktorý bol populárny najmä v 90-tych rokoch.

Ashley Graham si často vystačí len s ceruzkou na obočie a hydratačným balzamom na pery. Aj toho vraj používa len veľmi málo. Chcem, aby mi farba na perách držala a nie sa rozmazávala počas dňa, vysvetlila. Perám dopraje však starostlivosť každý deň pred spaním a intenzívne ich vyživí s pomocou balzamu.

debata chyba
Viac na túto tému: #obočie #trik #Ashley Graham #tužka

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...