Ako jazmín či ruža, ako Ibiza a raj! 12 nových vôní, ktoré stojí za to vyskúšať

S príchodom teplých mesiacov roka sa na pulty parfumérií dostáva čoraz viac noviniek. Kvetinové, ovocné, drevité či vzdušné, vône, ktoré milujeme najmä počas leta, nesú v sebe nádych exotiky, nostalgiu či snový závan spomienok, ale tiež často veľmi svieži a energický tón.

20.05.2020 07:00
debata
Základ vône Ermanno Scervino Eau de Parfum...
Štvrtá vôňa z produkcie českej značky...
+9Ak má vôňa v názve slovko Ibiza, je asi celkom...

Prvú polovicu roka 2020 poznamenala karanténa a pandémia koronavírusu, voňať sme sa mnohí mohli akurát doma a snažiť sa svojou obľúbenou toaletnou vodou či parfumom očariť partnera. Času na testovanie noviniek, či už z radov toaletných alebo ľahučkých kolínskych vôd, alebo intenzívnych parfumov, veľa nebolo.

Teraz by sa to mohlo zmeniť – ba my si dokonca myslíme, že pred príchodom leta by ste si mali dopriať aspoň jednu novú vôňu. Ponuka na súčasnom trhu je totiž bohatá, ale čo je azda ešte dôležitejšie, aj veľmi vydarená.

Odborníci na „voňavý“ biznis sa zhodujú, že v roku 2020 uzrelo svetlo sveta niekoľko skvelých parfumárskych počinov. Niektoré vás zavedú do rozkvitnutej záhrady plnej ruží, iné zase na rozpálenú terasu zaliatu slnkom, kde sa z bazéna vynárajú dvaja milenci. A s ďalšími vôňami sa môžete aspoň v mysli vybrať napríklad na Ibizu alebo do ďalekého Japonska.

Vybrali sme pre vás 12 noviniek, podrobnejšie popisy jednotlivých vôní spoločne s cenami hľadajte priamo pod obrázkami v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #vôňa #prehľad

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...