Príslušnosť jasná! Logá značky na tričku stále fungujú, tu je 20 inšpirácií

Aj vy sa hrdo hlásite k obľúbeným značkám? Príležitostí na to je v letnej móde viac ako dosť. Aj prostredníctvom takého jednoduchého kusu odevu ako je tričko.

15.05.2020 07:00
debata
Dámske tričko s potlačou nápisu Twinset.... Foto: archív značky
Dámske tričko s potlačou nápisu Twinset. Predáva sa za 82 eur. Dámske tričko s potlačou nápisu Twinset. Predáva sa za 82 eur.

Práve logá na tričkách sú jedným z kľúčových trendov už niekoľko sezón. A tiež sú skvelým artiklom na posilnenie predaja. Najmä, ak ide o značku mimoriadne populárnu. Jednoduchý kus odevu zväčša totiž patrí medzi tie lacnejšie z ponuky a tak sa pre investíciu do neho odhodlajú najmä módni nadšenci, ktorí však inak majú do peňaženky hlbšie.

Áno, poviete si, či je normálne zaplatiť za kúsok bavlny okolo stovky eur. Alebo aj viac? Nuž, odpovedzte si sami. Ale faktom je, že pre niekoho je pocit nosiť na tričku hrdo názov svojej obľúbenej značky, na nezaplatenie.

Dobrá správa znie, že ponuka odevných firiem, od luxusných až po tie mainstreamovejšie a masovejšie, je vo všeobecnosti viac vkusná ako nie. A vkusné kúsky sme sa pokúsili vybrať aj my pre vašu inšpiráciu.

Možno medzi nimi objavíte práve svoju srdcovku, alebo úplného nováčika, s ktorým by to mohlo prerásť do srdcovej záležitosti „pod tričkom“…

Dámske tričko s logom Karl Lagerfeld. Predáva...
Detské tričko s logom a vyšívaným motívom...
+17Detské tričko s logom a animovaným motívom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #móda #trend #tričko

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....