Pastelové lodičky či sandále? 15 tipov, ktoré pritiahnu pozornosť - zabodujete!

Pre každého niečo sa nájde v palete pastelových tónov, ktoré sa s veľkou obľubou nosia práve v teplejšej časti roka. Sandáliky, lodičky? Nazúvacie šlapky na podpätku? Šup s nimi na nohy!

14.05.2020 17:00
debata
Nazúvacie šlapky Cult Gaia, predávajú sa za 423...
Dámske lodičky s otvorenou pätou Mohito....
+12Dámske pastelové sandále F&F, info o cene v...

Práve pastelové odtiene na obuvi sú veľmi populárne už niekoľko sezón a výnimkou nebude ani leto roka 2020 poznačené koronavírusovou epidémiou.

Možno nebudete kráčať s istotou do zaľudnených oblastí mesta, kde sa stretávajú davy ľudí, ale určite s istotou zabodujete v pastelových lodičkách či sandálikoch.

Populárne sú odtiene tradičné ako je baby pink ružová alebo jej „chlapčenskejšia“ sestra modrá. Rovnako sa však obľube tešia aj pastely žltých odtieňov či napríklad pepermint alebo levanduľová farba.

Vyzerá to sladučko, roztomilo, ako chutný dezert. Ale s takouto obuvou môžete dotvoriť aj odvážnejší či športovejší look. Napríklad si k pastelovej obuvi vezmite voľné sprané džínsy a sako na pánsky štýl s voľnejším bavlneným topom. Alebo kombinujte s antracitovou či čiernou. Uvidíte, že efekt sa dostaví takmer okamžite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #lodičky #pastel #podpätok

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...