Vyzerajte sviežejšie za 10 minút - bez make-upu

Ak ešte nie ste pripravená na to, aby ste sa už začali líčiť, tento článok je práve pre vás. Tu sa dozviete, ako môžete vyzerať lepšie aj bez make-upu.

13.05.2020 11:00
Mastná pleť potrebuje ľahký krém, make-up a... Foto:
Dôležitý aspek je správna starostlivosť o pleť.
debata

Make up bez make-upu

Počuli ste už niekedy o „make-upu bez make-upu“? Pod týmto pojmom sa rozumie umenie vyčarovať ilúziu make-upu, ktorý vôbec nemáte. Gól je, že pred zrkadlom musíte stáť aspoň tak dlho, ako keby ste si skutočne nanášali očné tiene, rúž a podobne. Avšak jednoducho v niektoré dni nemáme na make-up náladu. Ani na obyčajný korektor. Napriek tomu sa chcete dobre vyspať a sviežo vyzerať. Ako dostať tieto dva svety pod jeden stan?

Youtuberin Snitchery poskytla niekoľko tipov:

Ľadová voda a masáž

Dôležitý aspekt je správna starostlivosť o pleť. To samozrejme neplatí iba v prípade, že celý život žijete bez make-upu! V tomto prípade však starostlivosť prekračuje rámec klasického krémovania. Ak máte po prebudení mierne opuchnutú a začervenanú pokožku, mali by ste si tvár umyť ľadovou vodou. Pri tmavých kruhoch pod očami pomáha rýchla masáž ľadovými kockami.

Technika čínskej medicíny

Aj pri opuchoch sa odporúča Gua Sha, masážna technika tradičnej čínskej medicíny. So škrabkou masírujete fascie na tvári a tým zvyšujete krvný obeh v bunkách. Výsledkom je dobre prekrvená a preto ružová tvár. Podľa expertov sa môže táto technika používať pravidelne. Lebo to je jediný spôsob, ako dosiahnuť dlhodobé účinky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ľad #masáž #zrkadlo #opuch #make-up #očné kruhy

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...