Vyparádená na letnú terasu! Inšpirujte sa hviezdami a zažiarte v uliciach

Tak už je to jasné - po viac ako mesiaci prísnych opatrení sa aj na Slovensku začína život vracať do normálu. Patrí k tomu aj otvorenie letných terás reštaurácií a kaviarní.

07.05.2020 06:59
debata
Herečka Kirsten Dunst v letných šatách s...
Herečka Julia Roberts s jej stávkou na...
+5Herečka Christina Hendricks stavila na výrazný...

Práve mesiac máj s jeho príjemným teplým počasím by mohol byť „liekom“ na niekoľko týždňov strávených v sociálnej izolácii a bez možnosti vyraziť si na kávičku či koláč do kaviarne alebo chutný nedeľňajší obed.

Samozrejme, otvorenie podnikov sa bude niesť aj v znamení sprísnených pravidiel. Určite sa však netýkajú vašej garderóby. Teda, jedine, že by ste chceli byť prísne štýlová! To sa povoľuje. Inšpiráciou v takom prípade môžu byť aj hollywoodske herečky či modelky, známe tváre, ktoré dokážu zaujať voľbami vkusných, elegantných, alebo ležérnych modelov aj na deň, nielen na večerné podujatie.

My sme inšpiráciu našli na akcii, ktorá sa konala ešte minulý rok na jeseň v slnečnom Los Angeles. Vtedy sa na turnaji v konskom póle zišli naozaj mnohé známe tváre. Ich odevy doslova kričia nositeľnosťou, ale zároveň im nechýba šmrnc, ani pôvab či štipka noblesy aj chuti na „parádenie sa“.

Vyskúšať to teda môžete napríklad ako…

…Julia Roberts

Hollywoodska herečka stavila na obľúbený bodkovaný vzor. Nohavicový overal skombinovaný s topánkami na šnurovania s vyšším podpätkom funguje efektne. Je to uvoľnená a komfortná voľba, no zároveň veľmi ženská a na prvý pohľad pútavá.

Herečka Julia Roberts s jej stávkou na... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Julia Roberts Herečka Julia Roberts s jej stávkou na bodkovaný vzor ukázala, že dámy môžu pôsobiť elegantne a pritom mladistvo a "hravo".

…Christina Hendricks

Pôvabná hviezda seriálu Mad Men je známa svojimi krivkami a bohatým obsahom výstrihu. Skvelé je, že ho rada zdôrazní – výsledok je však veľmi vkusný a ženský. Ako v letných šatách s kvetinovým motívom na tmavom čiernom podklade. Takáto farba zoštíhli, strih skvelo vyzdvihne postavu. A slamený klobúk je štýlovou čerešničkou.

Herečka Christina Hendricks stavila na výrazný... Foto: ImagePressAgency/face to face / Face to Face / Profimedia
Christina Hendricks Herečka Christina Hendricks stavila na výrazný florálny motív a zvýraznila dekolt. A vyzerá skvelo.

…Mandy Moore

Herečka a speváčka Moore má v obľube žltú farbu – nie je to prvýkrát, čo ju zachytili fotografi práve v nej. A šaty s výšivkou jemného kvetinového motívu sú naozaj delikátne. Midi dĺžka funguje skvelo v spojení so sandálikmi, zvýraznený je štíhly driek a trošku výraznejšie ramená zakrývajú nariasené rukáviky.

Herečka Mandy Moore v roztomilých letných... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Mandy Moore v roztomilých letných žltých šatách. Herečka Mandy Moore v roztomilých letných žltých šatách.

…Kaley Cuoco

Hviezda seriálu Teória veľkého tresku obľubuje nohavicové modely. Spojenie károvaných nohavíc a saka v spojení s jednoduchým bielym topom a šnurovacími topánkami na pánsky spôsob funguje bezchybne. Je to variácia na trošku „pánskeho“ šiku v spojení s jemnosťou ženskej nositeľky.

Herečka Kaley Cuoco je skôr... Foto: ImagePressAgency/face to face / Face to Face / Profimedia
Kaley Cuoco Herečka Kaley Cuoco je skôr "chlapčenský" a ležérny typ. Aj preto nosí rada nohavicové kostýmy. Tento je od značky Missoni.

… v galérii vyššie nájdete inšpiráciu aj v podobe Kirsten Dunstovej a Rachel Bilsonovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #móda #Kaley Cuoco #Julia Roberts #trend #Kirsten Dunst #terasa #Christina Hendricks #Mandy Moore #letné šaty #koronavírus

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...