Teplé počasie už volá! 20 topov, v ktorých zažiarite aj po karanténe...

Zostáva veriť, že už len pár týždňov potrvá, kým sa opatrenia v súvislosti s pandémiou Covid-19 uvoľnia aj na Slovensku. A v takom prípade si budete určite vychutnať čo najviac exteriér a teplé počasie.

29.04.2020 01:00
debata
Letné topy už čoskoro začnú hrať hlavnú úlohu v... Foto: archív značky
Letné topy už čoskoro začnú hrať hlavnú úlohu v uliciach. Či už s rúškom alebo bez neho. Vizuál Mohito. Letné topy už čoskoro začnú hrať hlavnú úlohu v uliciach. Či už s rúškom alebo bez neho. Vizuál Mohito.

Ako naznačili vedci, podľa doterajších prieskumov a tiež prognóz sa zdá, že rok 2020 bude vôbec najteplejším rokom v histórii. Je preto celkom na mieste byť patrične vyzbrojená do horúcich dní. Hitom budú štýlové, no zároveň komfortné topy.

Reč nie je len o klasických tričkách či tielkach, hovoriť môžeme aj o ľahkých tunikových kúskoch bez rukávov, košeľových blúzkach s krátkymi rukávmi či napríklad skrátených topoch alebo dokonca zvodných podprsenkových variáciách dámskych topov.

Pri výbere materiálov radíme funkčnosť a komfort. Ak sa pripraviť na horúce teploty, potom určite s bavlnou, ľanom či napríklad ľahučkým hodvábom. V strihoch by mohli dominovať voľnejšie siluety, ale, samozrejme, ak rada zvýrazňujete figúru, nebojte sa ani odevov na telo.

My sme vybrali z aktuálnej ponuky až dvadsať dámskych modelov na najbližšie týždne a mesiace. Tak už len nech je po karanténe a môžete vyraziť zvádzať do ulíc.

Dámsky top s nadýchanými rukávmi. Info o cene v...
Dámske tričko so vzorom a lemom na rukávoch...
+18Dámsky top F&F. Info o cene v predaji.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #počasie #leto #móda #trend #tričko #top #karanténa

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...