Župan, kimono či zvodný blejzer! Tu je 15 tipov na sexy komfort v izolácii

Už aj vy ste určite zachytili informácie o tom, že v bezmála mesiac trvajúcej izolácii a karanténe, ktorú v jednotlivých krajinách sveta vyvolala pandémia koronavírusu, sa pozornosť obrátila na domáce oblečenie či zvodnú bielizeň.

15.04.2020 07:00
debata
Hodvábny kimonový župan H&M, predáva sa... Foto: archív značky
Hodvábny kimonový župan H&M, predáva sa za 59,99 eura. Hodvábny kimonový župan H&M, predáva sa za 59,99 eura.

Do oboch kategórií zároveň patria aj hodvábne župany, dlhšie aj skrátené, kimoná či domáce kabátiky, v ktorých si môžete užívať práve komfort interiéru a zároveň sa pritom cítiť pohodlne, štýlovo a tiež sexy.

Základom je v prípade ich funkčnosti najmä strih priateľský k ženským krivkám. Široké rukávy a celkovo objemnejší strih odevu, ktorý si prispôsobujete pomocou zavinovania a použitia opasku. K tomu, samozrejme, patrí aj príjemný materiál.

Hoci na trhu nájdete aj bavlnené výrobky, v tomto prípade odporúčame upriamiť svoju pozornosť na produkty z hodvábu, saténu či napríklad ľanové výrobky. Prídavok čipky na lemoch rukávov alebo v živôtiku dodá potom takýmto odevov aj ženský náboj.

Kimonový kabátik ERES, info o cene v predaji.
Županový kabátik Etam. Predáva sa za 39,99 eura.
+13Predĺžená tunika H&M, predáva sa za 49,99 eura.

Nemusíte sa vôbec obávať farieb, ani vzorov. Čím viac, tým lepšie (a pravdepodobne aj štýlovejšie) sa budete cítiť. A čo je skutočným benefitom v tomto prípade? Okrem domáceho nosenia sa trend „pyžamových“ kabátikov a kimon už nejaký ten rok objavuje aj v letnej či plážovej móde, dokonca v párty štýle.

Takže, ak sa toto leto uvoľnia karanténne opatrenia, nepochybne nájdete po ruke kus, ktorý využijete aj pri svojom návrate do bežného života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #župan #trend #kimono #domáce oblečenie

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...