Takto sa Jessica Alba stará o pokožku! Pozrite sa na jej dôkladné odlíčenie

Slávna herečka a úspešná podnikateľka o dva roky oslávi okrúhlu 40-ku. O pokožku sa dôkladne stará.

09.04.2020 09:00
Herečka Jessica Alba bola neprehliadnuteľná v... Foto: ,
Herečka Jessica Alba.
debata

Jessica Alba je trojnásobnou mamou, napriek tomu považuje za nesmierne dôležité nájsť si čas na starostlivosť o svoju pokožku. Ak sa žena cíti byť krásna, je sebavedomá a spokojná – aj týmto pravidlom sa 38-ročná herečka a úspešná podnikateľka riadi.

Spolu s manželom vychovávajú dve dcéry – Honor Marie (10) Haven Garner (7), ku ktorým pribudol pred dvoma rokmi syn Hayes.

Starostlivosť o pleť považuje za svoj denný rituál. „Myslím si, že starostlivosť o seba je veľmi dôležitá. Dennú rutinu vždy začínam maskou na tvár, najmä, ak ma čaká zoom-meeting,“ opísala Alba počas rozhovoru s Jimmym Fallonom.

Ako vtipne dodala, tomuto rannému rituálu „nefandí“ jej najmladší potomok, syn Hayes, ktorý má dva roky. Ak pri raňajkovom stole sedí s maskou na tvári, zvyčajne ho vydesí, ako povedala pre magazín Vogue. Na svojom Instagrame, kde ju sleduje takmer 18 miliónov ľudí, uverejnila staršie video, ktoré natočila v spolupráci s magazínom Vogue. Na ňom krásna hnedovláska ukazuje, ako sa stará o svoju pokožku – ide o dôkladné odlíčenie, hydratáciu a takisto masáž tváre. Pozrite si ho!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starostlivosť #Jessica Alba #pokožka

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....