Slávna Carol z Krok za krokom po 70-ke? Toto sú jej triky zostať fit a krásna!

Prekročila sedemdesiatku a stále sa udržiava vo forme. Môžete si o herečke Suzanne Somersovej myslieť čo chcete, ale jej mladistvý šmrnc sa jej nedá uprieť.

11.04.2020 08:00
debata
Herečka Suzanne Somers na akcii 70. výročia... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Suzanne Somers Herečka Suzanne Somers na akcii 70. výročia televíznej akadémie.

Hviezda tiež potvrdila, že má pár trikov, na ktoré nedá dopustiť a ktoré využíva už roky. Súvisia najmä s ošetrovaním pleti či zdravším jedálničkom. Napríklad každé ráno štartuje so „zeleným džúsom“. Ide o šťavu zo špenátu, kapusty, jablka, jedného citróna a zázvoru. Smoothie, ktoré si takto pripraví pije nielen kvôli detoxikácii, ale najmä kvôli vitamínom a minerálom. Základom podľa nej je, aby použité ovocie a zelenina boli organické a bio.

V prípade jedálnička nedá Somers dopustiť ani na kokosový olej. Oceňuje najmä jeho vlastnosti „2 v 1“. Okrem varenia ho totiž používa aj na telo, vlasy či tvár. „Varím na ňom, pretože znesie vysoké teploty. Denne si dám aj lyžičku alebo dve, ktoré zase pomáhajú zažívaniu. A na noc si vtieram kokosový olej do končekov vlasov pred spaním. Skvelo zocelí polámané končeky,“ vyhlásila už dávnejšie 73-ročná Somers.

Veľmi dôležitou súčasťou jej života a najmä bežnej starostlivosti o seba samu je potom tiež soľ do kúpeľa s obsahom magnézia Ako prezradila, práve s jej pomocou zaspáva každý večer bez problémov a zrelaxovaná sa ráno zobúdza. Okrem toho, že prášok uvoľňuje telo a pôsobí protizápalovo a liečivo na pokožku, telo príjemne „unaví“ do postele.

Slávna blondínka zo seriálu Krok za krokom tiež prezradila, že napriek svojej sedemdesiatke nikdy nezabúda na starostlivosť v podobe líčenia. Aj preto, lebo si myslí, že so šminkami vyzerá mladistvejšie a energickejšie. Na pery používa kontúrovaciu ceruzku, s ktorej pomocou eliminuje vrásky a vytvorí výraznejšiu líniu pier, následne nanáša svoj obľúbený rúž. Ceruzku na rámovanie a zvýraznenie používa aj v prípade očí. Hoci tento vzhľad jej v minulosti viackrát vyčítali. Tvrdí, že ho má v obľube a neplánuje už na ňom nič meniť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starostlivosť #líčenie #kozmetika #kúpeľ #Suzanne Somers

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...