Takto čaruje na červených kobercoch! Demi Moore si to s jej postavou môže dovoliť

Štíhla postavička a dlhé čierne vlasy - na červených kobercoch sú práve tieto dve prednosti poznávacím znamením 57-ročnej Demi Moore.

03.04.2020 09:00
debata

Model 1

Vo februári sa slávna hviezda snímky Duch (1990) ukázala na červenom koberci počas podujatia magazínu Vanity Fair. 57-ročná Moore dorazila v spoločnosti dcéry Rumer. Pred objektívy zvolila veľmi mladistvý šik čierny model šiat s asymerticky strihaným vrchným dielom, ktorý jej ubral roky. Efektne pôsobili aj jednoduché čierne sandáliky na vysokom podpätku a výrazné smaragdové náušnice, ktorá slávna čiernovláska zvolila.

Herečka Demi Moore na otvorení výstavy v Los... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Demi Moore na otvorení výstavy v Los Angeles. Herečka Demi Moore na otvorení výstavy v Los Angeles.

Model 2

Počas jesene sa Moore prišla ukázať na premiéru filmu Corporate Animals – tento raz sa vzdala svojej obľúbenej čiernej. Obliekla si šaty značky Celine v béžovom odtiene s dĺžkou nad kolená, k nim zvolila zlaté sandáliky Jimmy Choo a kabelku Bulgari. Ani pri tomto looku nezabudla na výrazné náušnice, ktoré vynikli aj vďaka vlasom vypnutým dohora.

Demi Moore na premiére filmu Corporate Animals. Foto: SITA/AP
Demi Moore Demi Moore na premiére filmu Corporate Animals.

Model 3

V máji 2019 sa Demi Moore ukázala na prestížnom podujatí MET Gala v newyorskom Metropolitnom múzeu. Na sebe mala kreáciu s dlhou sukňou po zem a sakovým vrchným dielom s výstrihom až po pupok návrhára Anthonyho Vacarella. Vo výstrihu sa jej trblietal prívesok na dlhej retiazke a svoj sexi look doplnila aj účesom – čierne vlasy jej vo vlnách padali na jednu stranu.

Herečka Demi Moore na akcii MET Gala v New... Foto: Profimedia
Herečka Demi Moore na akcii MET Gala v New Yorku v kreácii Anthony Vacarello pre Saint Laurent. Herečka Demi Moore na akcii MET Gala v New Yorku v kreácii Anthony Vacarello pre Saint Laurent.

Model 4

A celkom z iného súdka – herečka sa zúčastnila aj na kráľovskej svadbe, keď sa v roku 2018 vydávala princezná Eugenie. Elegantný vínovočervený model z dielne britskej návrhárky Stelly McCartney v decentnej dĺžke doplnila extravagantným fascinátorom na hlave v rovnakom odtieni.

Demi Moore na svadbe princeznej Eugenie. Foto: SITA/AP, Matt Crossick
demi moore Demi Moore na svadbe princeznej Eugenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Demi Moore #model

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...