Rusi do izolácie nakupujú sexi bielizeň! Inšpirujte sa, tu je 13 tipov aj pre vás

Zaujímavé informácie priniesol nedávny prieskum z Ruska. Situácia kvôli vírusovej pandémii totiž zjavne u Rusov zvýšila záujem o sexuálne radovánky.

31.03.2020 07:00
debata
V Rusku narástol nákup dámskej spodnej bielizne... Foto: archív značky
ETAM CHERIE Lena MSE31 160 072 V Rusku narástol nákup dámskej spodnej bielizne aj erotických pomôcok. Možno je to chvíľa aj pre vás, priniesť vo vzťahu trochu nového vetra a zvádzať v sexy kúskoch. Model na snímke Etam.

Ako uviedol jeden z najväčších ruských online obchodov, v marci zaznamenal až tristopercentný nárast predaja sexuálnych hračiek a kondómov. Vrcholom dopytu boli dni, keď oficiálne v Rusku mnoho spoločností oznámilo, že sa majú pripraviť na prácu z domova.

Okrem sexuálnych pomôcok sa však v hľadáčiku záujmu kupujúcich ocitli aj rozličné druhy spodnej bielizne. Najmä tej, ktorá nesie v sebe silný erotický náboj. Ktohovie, ako by podobný prieskum dopadol na Slovensku. Isté je jedno, fyzická blízkosť a uvoľnenie, ktoré so sebou prináša sexuálna aktivita, môže priaznivo vplývať aj na psychiku a ponúka jednu z alternatív na trávenie množstva voľného času, ktoré teraz mnohé páry majú.

Čipkovaná braletka Lindex. Predáva sa za 24,99...
Podväzkový pás značky Coco de Mer, predáva sa...
+11Set dámskej bielizne Etam. Podprsenka sa...

Psychológovia sa domnievajú, že sex je zväčša riadená aktivita, ktorú si v dnešných časoch mnoho párov plánuje. Dôvodom je pracovné vyťaženie, množstvo povinností, často odlišné pracovné režimy dvojice. Situácia, keď sa odrazu partneri ocitli doma na home-office, je teda možné využiť aj v prospech intenzívnejšieho sexuálneho života. Nemusíte pri tom hovoriť práve po rusky, ale inšpirácia napríklad na kúpu stimulačnej dámskej bielizne vôbec nemusí byť zlý nápad!

Samozrejme, ak doma zároveň máte ratolesti, ktoré ešte niekoľko týždňov nepôjdu do školy, miera sexuálnej aktivity medzi vami a partnerom s vysokou pravdepodobnosťou klesne. V takom prípade si môžete urobiť radosť možno len sama pre seba alebo pre potešenie partnerovho zraku za dobre zamknutými dverami spálne…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #sex #spodná bielizeň #erotická hračka #karanténa

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....