Štýlová aj počas práce z domu? Nerezignujte, tu sú tipy, ako sa obliecť

Odevný segment takzvaného luxury sportswear a loungewear (teda luxusných športových a domácich odevov) ovláda svet módy už nejaký ten piatok. Možno práve teraz je ten správny čas vyskúšať ho aj vo vašom vlastnom šatníku.

26.03.2020 07:00
debata (1)
Ani počas práce z domu nemusíte rezignovať na... Foto: archív značky
ETAM MSE32 100 126 Ani počas práce z domu nemusíte rezignovať na štýl. Samozrejme, v komfortných strihoch a materiáloch. Inšpirácia na obrázku Etam.

Áno, slovko šatník znie v súčasnosti mnohým vzdialene. Ráno vstanete, dáte si raňajky, sadnete k počítaču a podvečer ho vypínate, aby ste sa vrátili domov na gauč. Ale ani pri nútenej práci z domu predsa nemusíte rezignovať na módu, či štýlovejšie „domáce“ odevy.

Práve v tejto chvíli môžu prísť k slovu kúsky, ktoré zodpovedajú športovej a uvoľnenej estetike, no zároveň majú v sebe aj náboj štýlu a budete sa v nich cítiť komfortne, no zároveň príťažlivo. Obmedzovať sa nemusíte len na tepláky či mikiny. Skúste to napríklad s „domácimi“ šatami, do hry môžete zapojiť aj na dotyk príjemné a hrejivé úplety či stráviť deň v luxusných materiáloch ako je hodváb alebo satén.

Jemná dámska košeľa s potlačou Hanro. Info o...
Dámske voľnočasové šaty Reserved. Info o cene v...
+23Dámsky úpletový top s rebrovanou štruktúrou...

Zdá sa vám to celé pritiahnuté za vlasy? Ale prečo by ste mali celý deň pobehovať vo vyťahaných teplákoch, alebo nebodaj zostať v pyžame. Aj domáce fungovanie musí mať režim a jeho súčasťou je myslieť sama na seba a vlastnú príťažlivosť. Nielen kvôli partnerovi, ktorý možno posedáva o pár metrov ďalej od vás pri kuchynskom stole (a ktorý by tiež nemal rezignovať na svoj vzhľad!). Ale predovšetkým sama kvôli sebe…

Vyššie sú naše tipy, v čom sa môžete cítiť komfortne, štýlovo či sexy aj počas „home-office“ a nakupovať môžete tiež z pohodlia svojho domova – online!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #tipy #štýl #homeoffice

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...