Práca z domu? Ľudia už súperia na Instagrame o lepší výhľad či luxusnejší byt

Aktuálna situácia, v rámci ktorej mnohí ľudia po celom svete zostali pracovať z domu, má zaujímavé sprievodné javy. Aké? Napríklad, pýšiť sa na sociálnych sieťach, ako vyzerá vaše "detašované" pracovisko.

16.03.2020 16:27
práca z domu, home office Foto:
Dokonalá domáca kancelária? Ľudia sa už chvália na sociálnych sieťach.
debata

Samozrejme, na sieťach ako Instagram, Facebook či Twitter nechýbajú momentky od kuchynského stola či z obývačky, kde za konferenčným stolíkom ťukajú nezastaviteľní pracanti do klavesníc laptopov a počítačov. Ale potom sú tu aj celkom iné príspevky.

Britský Daily Mail upozornil na to, že posledné dni rozmnožili na sociálnych sieťach tak trošku „chválenkárske“ príspevky o tom, ako vyzerá práca z domu pre niektorých vysoko postavených či lepšie zarábajúcich jednotlivcov.

Úspech žnú napríklad zábery s krásnymi výhľadmi z okna, ktoré, nepochybne, najmä v čase odporúčanej karantény, môžu čiastočne kompenzovať pocit samoty medzi štyrmi stenami bytu. Na Instagrame sa objavili napríklad momentky z mrakodrapu v Dubaji, kde sa pracuje priamo v obývačke, či z vyššieho poschodia apartmánového domu s výhľadom na západ slnka.

Pridali sa aj tí, ktorí sa chcú pochváliť vlastnou kanceláriou v príbytku a luxusným nábytkom či zariadením. Objavujú sa dokonca tipy na to, ako si zútulniť vlastný pracovný kút a premeniť ho na vlastnú oázu v priestoroch bytu, kde žijete.

K slovu sa dostali aj domáci miláčikovia, ktorí robia svojim pánom spoločnosť pri počítači či papierovaní. A v neposlednom rade sú tu potom zábery so šálkou kávy, misami ovocia či kyticami kvetov na pracovnom stole, zábery s pracujúcimi partnermi alebo dokonca práca pri domácom cvičení. A pár šťastlivcov s balkónmi či záhradou pridávajú momentky z pracovných chvíľ „v prírode“.

Ktohovie, či podobné príspevky budú také populárne, ak sa odporúčaná práca z domu predĺži na niekoľko týždňov. Každopádne, ľudia v 21. storočí, ktoré nepochybne formujú práve sociálne siete, si určite nájdu novú zábavku, ktorú zdieľať s inými.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My home office with gorgeous view #workingfromhome #quarantine #homeoffice

Príspevok, ktorý zdieľa Tanja Atanasova (@tanja.v.atanasova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#coronahomeoffice #homeoffice day 4. Things are picking up now. Both work wise and the #tempreture is up up up.

Príspevok, ktorý zdieľa Christopher Kvarme (@risto1913),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Heimekontor som så mange andre kan vertfall nyte utsikten #dugnad #stayhomestaysafe #workingfromhome #elnesvågen #norge #norway

Príspevok, ktorý zdieľa Valeria✨ (@vally05),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Remote working, just like any other day after working hours. ✋ #workingfromhome #partylikeajournalist #covid_19

Príspevok, ktorý zdieľa Ayesha عائشة (@ayeshaalmazroui),

Máte aj vy už zábery z vášho vlastného home-office? Pošlite nám vaše odkazy na Instagram nášho portálu Žena.pravda.sk, vyberieme najzaujímavejšie a uverejníme ich s odkazmi na našej stránke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #Instagram #kancelária #sociálne siete #doma #home office

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...