Tri podoby slávnej hviezdy z Rýchlo a zbesilo! Čo jej vyšlo a čo nie? Hlasujte

Michelle Rodriguez, ktorú preslávila najmä séria filmov Rýchlo a zbesilo, dokáže na červených kobercoch predviesť mnoho podôb. Pozrite si tri vybrané a hlasujte za tú naj.

12.03.2020 09:00
debata

Look 1

Aktuálne sa herečka Michelle Rodriguez objavila na premiére filmovej novinky Bloodshot v Los Angeles. Pred fotografov predstúpila v čierno-bielej výraznej bundičke v dĺžke do pása, pod ktorou mala oblečený čierny overal s niekoľkými atypickými výrezmi. K modelu navyše zvolila modré slnečné okuliare a kožené motorkárske čižmy – ako zvládla svoj premiérový motorkársky look podľa vás? Pošlete hlas práve tejto voľbe?

Herečka Michelle Rodriguez na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Michelle Rodriguez na premiére filmu Bloodshot v Los Angeles. Herečka Michelle Rodriguez na premiére filmu Bloodshot v Los Angeles.

Look 2

Slávna párty po udeľovaní Oscarov magazínu Vanity Fair prilákala vo februári aj herečku Michelle Rodriguez. 41-ročná rodáčka z Texasu prišla na červený koberec v šatách z dielne Rasario – zvýrazňovali nielen sexi dekolt slávnej hviezdy akčných filmov, ale vďaka rozparku na boku ponúkla fotografom aj zaujímavý pohľad na poodhalenú nohu. V dekolte sa jej vynímal aj zaujímavý perlový náhrdelník.

Herečka Michelle Rodriguez na párty Vanity Fair... Foto: SITA/AP
Michelle Rodriguez Herečka Michelle Rodriguez na párty Vanity Fair po Oscaroch.

Look 3

Počas festivalu v Cannes na premiére snímky Vtedy v Hollywoode sa Rodriguez ukázala vo veľkom hollywoodskom štýle – zvolila efektnú smotanovú róbu s jemným perím značky Rami Kadi s výraznou sukňou, ktorú dopĺňal diamantový náhrdelník v tvare hada. V podobných honosných modeloch herečku často nevidieť – pre Cannes však urobila výnimku.

Herečka Michelle Rodriguez pózuje fotografom... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Herečka Michelle Rodriguez pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu Vtedy v Hollywoode. Herečka Michelle Rodriguez pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu Vtedy v Hollywoode.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Michelle Rodriguez

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...