Pastely uberú roky, nebojte sa ich ani v zrelom veku: Tu sú naše inšpirácie!

Herečku Andie Macdowellovú pozná mnoho žien z romantického filmu Štyri svadby a jeden pohreb. A nepochybne tiež z kozmetickej reklamy. Pre svoj mladistvý šmrnc je zaslúžene tvárou produktov proti starnutiu.

10.03.2020 07:00
debata
Herečka Andie Macdowell na akcii Eighth Annual... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Andie MacDowell na akcii Eighth Annual Women Making History Awards. Herečka Andie Macdowell na akcii Eighth Annual Women Making History Awards.

Andie MacDowell však vek dokáže oklamať nielen genetickou výbavou či správnou kozmetikou, ale tiež vhodnými odevnými voľbami. Jednu urobila aj počas uplynulého víkendu, keď sa objavila na slávnostnom ceremoniáli v Los Angeles.

Šesťdesiatjeden­ročná herečka, ktorá má doma krásne dcéry aj syna, sa objavila na verejnosti v nohavicovom kostýme, ktorého farba zaujala na prvý pohľad. Išlo totiž o pastelový tón jemnej žltej, ktorá nositeľku absolútne omladila.

MacDowell s farbou kostýmu zladila dokonca aj odtieň svojho topu a vytvorila takpovediac „total“ look. Pár vtipných vizuálnych detailov si však neodpustila a to bolo správne. S pridaním lodičiek so zvieracím vzorom a striebornej kabelky totiž celkový štýlový dojem ešte viac posilnila.

Belasé dámske sako Airfield. Predáva mClasse...
Dámska kabelka Liu Jo, info o cene v predaji.
+14Dámska kožená bunda Kara, predáva sa za 340 eur.

Práve MacDowell môže ísť vzorom mnohým ženám, jej rovesníčkam a zrelým dámam pri výbere farebnosti, ktorú voliť pri tvorbe biznis šatníka. Iba pred pár dňami intenzitu a energiu žiarivej farby potvrdila aj vojvodkyňa Meghan – volila výrazné modré šaty od Victorie Beckhamovej.

Pastelov sa určite netreba obávať, skôr naopak. A najmä si nemyslite, že výber pastelových odtieňov limituje váš vek. Nehodia sa len mladším ročníkom. Nezabúdajte však na spomenuté detaily. Pár našich tipov vám možno vnukne nápad na vlastný styling.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #Andie Macdowell #farba #pastel

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...