Toto je 8 trendov v doplnkoch na jar a leto 2020! Našli sme pre vás 32 tipov

Aj vám zvyčajne v móde záleží na detailoch? Potom ste náš človek! A tento text je určený práve pre vás...

04.03.2020 07:00
debata
A pre všetky dámy, ktoré nemajú rady retro a...
Pokrývky hlavy majú vo svete, kde slnečné...
+5Kvetinové doplnky, to nie sú len látkové...

Aktuálna módne sezóna nie je len o trendoch odevných, ale aj o doplnkoch v podobe pokrývok hlavy, bižutérie či slnečných okuliarov. Samozrejme, zabudnúť nemožno ani na kabelky.

Hoci pri niektorých súčastiach šatníka je náročné určiť jeden konkrétny typ trendu (a to je vlastne aj dobre, prečo by sme mali uniformovane nosiť to isté?!), existujú spojovacie motívy, ktoré pomáhajú udržiavať pestrosť a zároveň akoby charakterizujú aktuálnu sezónu.

V období Jar-Leto 2020, ktoré by sa už o pár týždňov mohlo naplno odštartovať aj v rámci jarných teplôt a dní, sa dá hovoriť napríklad o popularite retro trendu v slnečných okuliaroch, s ktorým potom ostro kontrastuje tiež populárny futurizmus.

Sezónu charakterizujú florálne detaily – či už ide o bižutériu, ozdoby vo vlasoch, masívne brošne alebo klobúky. Pri kabelkách sa tiež sem-tam objaví nejaký ten kvet. Okrem neho však nechýba ani poctivá kožená výroba a rockové či punkové prvky s vybíjaním, kovovými prackami a, najmä, retiazkami.

Všetky trendy nájdete v galérii na začiatku článku, tu je malá ochutnávka.

Maximálne vyzbrojená proti slnku

zväčšiť Slnečné okuliare sú na výber vo všemožných... Foto: SITA/AP
doplnky, jar-leto 2020, slnečné okuliare, Slnečné okuliare sú na výber vo všemožných veľkostiach a štýloch. Dominujúcim je však aj túto sezónu retro trend maxi slnečných okuliarov s estetikou 60-tych a 70-tych rokov. Máte strach, že si nebudete vedieť vybrať? To ani náhodou, všemožné tvary (hoci aj v XXL vydaní) sú na každú tvár.

Život na retiazke

zväčšiť Vybrať jeden typ kabelky, ktorý musíte mať, je... Foto: SITA/AP
doplnky, jar-leto 2020, kabelky na retiazke Vybrať jeden typ kabelky, ktorý musíte mať, je skrátka úloha neľahká. Priam nesplniteľná. Ak však chcete podľahnúť trendu, potom siahnite po takej, kde sa objavuje motív reťaže. Zvyčajne nahrádza remienok. Okrem kovových sa objavuje aj plastová a vo všemožných farbách.

Flóra aj fauna sú klenoty

zväčšiť Kvetinové doplnky, to nie sú len látkové... Foto: SITA/AP
doplnky, jar-leto 2020, bižutéria Kvetinové doplnky, to nie sú len látkové brošne. Motív flóry je častým aj v prípade bižutérie, či už ide o náhrdelníky, náušnice alebo náramky na rukách. Popri nich sa objavuje aj fauna. A tiež maxi bižutéria v abstraktných a geometrických formách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #slnečné okuliare #doplnky #kabelky #jar-leto 2020 #bižutéria

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...