Tri triky pri líčení mihalníc! Poznajte ich a váš pohľad bude neodolateľný

Aj ženy, ktoré zvyknú tvrdiť, že používajú minimum líčidiel, sa zvyčajne nezaobídu bez maskary. Mihalnice akoby tvorili výnimku.

20.02.2020 11:00
klieštiky na mihalnice Foto:
Stále ste nespokojná? Skúste to s klieštikmi na mihalnice.
debata

Nie je to však prekvapivé. Vďaka nalíčeným a zvýrazneným mihalniciam sa totiž dá pozerať celkom inak na svet. A svet sa inak pozerá na vás. Maskara dokáže zvýrazniť pohľad, predĺži a zahustí jemné vlásky lemujúce vaše viečko. Pohľad je vďaka nej často prehĺbený, pôsobí zvodnejšie. Aj preto je dobré nájsť si v líčení rias svoj spôsob, ktorý ich dovedie do dokonalosti.

Jedným zo základov je, samozrejme, kvalitná riasenka. Popri nej sú to však tiež osvedčené triky, ktoré by ste nemali opomínať. Vedeli ste napríklad, že…

  • Mihalnice musíte líčiť z oboch strán

    Áno, znie to možno prekvapivo. Doposiaľ ste si možno mysleli, že ak prejdete kefkou maskary po mihalniciach, oblečiete ich do farby celé. Odborníci však tvrdia, že mihalnice musíte líčiť z hornej aj spodnej strany, inak robíte len polovičatú prácu.

  • Mihalnice musíte líčiť od korienku

    Niektoré dámy zvyknú farbu naniesť len na končeky mihalníc. Obávajú sa totiž, že ak by začali hneď na línii viečka, zanechajú na koži nepekné otlačky. Samozrejme, to sa môže prihodiť začiatočníkom. Ak už máte prax, zvládnete ľavou zadnou nanášať maskaru od viečka. Kefkou zatočte, aby sa farba začala nanášať hneď od miesta rastu mihalnice. Zároveň tak získate zintenzívnenie očnej linky na viečku. Ak sa vám prihodí, že na viečku zostali zvyšky rozmazanej maskary, odstráňte ich pomocou vatovej tyčinky namočenej do odličovača.

  • Mihalnice zvýraznia aj klieštiky

    Zvyčajne ich dámy používajú pred nanášaním maskary a nie naopak. Sú však aj odborníci, ktorí tvrdia, že mihalnice môžete líčiť ako prvé, následne použiť klieštiky na vytočenie a zvýraznenie mihalníc a následne, ich znovu prebehnete maskarou. Takto vraj dáma dosiahne neodolateľný pohľad a skutočne výrazné riasy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #trik #mihalnice #maskara

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...