Farba sezóny, ktorá je absolútny hit! Oblečte sa do fuksiovej, tu je 20 tipov

Intenzita jej farby je inšpiráciou už desaťročia. A do módnej ponuky aktuálnych dní a nasledujúcich mesiacov si prešliapala cestu opäť - výrazná fuksiová!

19.02.2020 07:00
debata
Výrazný odtieň ružovej, takzvaná fuchsiová... Foto: archív značky
Výrazný odtieň ružovej, takzvaná fuchsiová ružová, je hitom jarnej aj letnej sezóny. Výrazný odtieň ružovej, takzvaná fuchsiová ružová, je hitom jarnej aj letnej sezóny. Vizuál H&M Studio Jar/Leto 2020.

Áno, je to farba obľúbeného kvetu v sýtom ružovom tóne, ktorý sa s obľubou používa na veľkých večerných róbach, ale aj klasických odevoch pre každodenné nosenie. V roku 2020 dostala fuksiová farba ešte výraznejší priestor a ak si pozriete ponuku známych masových značiek, pochopíte, že je jednou z kľúčových.

Kvety fuchsie sú veľkou inšpiráciou v dámskej...

Do dámskeho šatníka má túto sezónu šancu preniknúť naozaj vo všemožných podobách. Romantičky sa potešia šatám s volánikmi alebo áčkovým strihom či maxi šatám, pre biznismenky sú určené variácie na biznis garderóbu – saká aj nohavice, či už úzke alebo populárne široké. A potom netreba zabúdať ani na topy, pleteniny či doplnky – z umelej alebo pravej farbenej kože.

Pri intenzite fuksiovej farby je dobre pracovať s uzemnením tohto tónu. Napríklad pomocou neutrálnych tónov či bielej. Ak sa však nebojíte vyčnievať v dave, pokojne sa do tejto farby oblečte celá. Alebo ju kombinujte v živej palete žltej, zelenej či kráľovskej modrej.

Vybrali sme pre vás 20 inšpirácií z aktuálnej ponuky módnych značiek. Naozaj si ešte myslíte, že fuksia nie je nič pre vás?

Vzorovaná mikina. Kolekcia H&M Studio S/S 2020,...
Dámsky pulóver Mohito, predáva sa za 22,99 eura.
+19Široké nohavice Maje, predávajú sa za 195 eur...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #kolekcia #farba #fuksiová #jar 2020

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...