Najkrajšie gesto lásky? Predsa bozk a krásne pery ... máme 10 inšpirácií, dámy!

Čo je najkrajší valentínsky darček? Predsa bozk z lásky! A niekedy to môže byť tiež bozk z vášne, radosti, bozk ako z filmu!

14.02.2020 07:00
debata
Dokonale narúžované pery sú na valentínsky... Foto: archív značky L´Oreál Paris
Dokonale narúžované pery sú na valentínsky večer povinnou výbavou. Dokonale narúžované pery sú na valentínsky večer povinnou výbavou.

Samozrejme, nebudeme vám dávať návod na to, ako bozkávať vášho milovaného partnera. Ale možno práve tento deň je vhodným pripomenutím toho, že mužov dokážu skutočne rozpáliť aj príťažlivé a narúžované pery.

Rúž je jedným zo signifikantov ženskosti. Pery sú časť tváre, na ktorú sa muži zameriavajú najčastejšie. Súčasné trendy ponúkajú rozmanitosť v odtieňoch, textúrach či intenzite. Rozhodnúť sa pre to najvhodnejšie je už na vás.

My práve na valentínske chvíle či chvíle lásky odporúčame odtiene červenej. Ak sa chystáte na romantickú večeru, skúste to s dramatickejším matným rúžom, ktorým dodáte perám objem, ak zároveň pridáte kontúrovaciu ceruzku, ktorou pery zväčšíte.

Niekomu je príjemnejšie nalíčiť si pery len jemnejšie a dôraz klásť najmä na objem a hydratáciu. O to sa postarajú prípravky s intenzívnym vinylovým (mokrým) efektom. Našich desať tipov nájdete v galérii nižšie.

Vysokopigmentovaný matný rúž Mattemoiselle...
Rúž so zamatovou textúrou Jeffree Star Lip...
+8Regeneračný rúž pre suché a ciltivé pery La...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #žena #inšpirácia #rúž #Valentín #pery

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...