Oscarová hviezda Laura Dern a jej štýl! 15 lookov, ktoré inšpirujú každú ženu

Tohtoročný oscarový ceremoniál nepriniesol veľa prekvapení. Medzi hercami sa z ceny tešila Renee Zellweger, Joaquin Phoenix, Brad Pitt a tiež Laura Dern. Práve táto dáma si zaslúži špeciálnu pozornosť aj z módneho hľadiska.

13.02.2020 07:00
debata
Herečka Laura Dern v modeli z dielne Armani...
Laura Dern v šatách Valentino na udeľovaní...
+12Herečka Laura Dern pózuje fotografom na párty...

Hrdinka príbehov ako Jurský park či seriálu Veľké malé klamstvá sa v uplynulých mesiacoch zúčastnila na viacerých vyhláseniach cien, slávnostných banketoch, obedoch či stretnutí s médiámi. A práve tak potvrdila aj pozíciu módnej ikony.

V porovnaní s kolegyňou Zellwegerovou je odevný štýl vysokej dámy, ktorá je dcérou herca Bruca Derna a herečky Diane Laddovej, omnoho variabilnejší, originálnejší a pestrejší. Päťdesiattriročná blondínka dokáže zaujať v elegantných kombináciách nohavicových kostýmov, s obľubou sa predvádza vo vzorovaných modeloch šiat, či už denných, alebo večerných a nebojí sa pridať ani trošku punkovej drzosti koženými kúskami.

Počas týždňov, čo sa Dern pravidelne postavila pred objektívy fotoaparátov, mohli jej fanúšikovia (no nielen tí) byť svedkami vyváženého a vkusného odevného štýlu, ktorý je hodný inšpirovania sa. Veľká vďaka za to patrí aj hviezdnej štylistke Cristine Ehrlichovej, ktorá s herečkou spolupracovala aj pri seriáli Veľké malé klamstvá. Sama opisuje jej štýl ako „veľmi ženský, ale s rockovejším detailom“.

My sme vybrali zábery z obdobia posledných mesiacov, ktoré určite môžu inšpirovať aj slovenské ženy. Tie najlepšie si pozrite nižšie, v galérii nájdete lookov dohromady až 15 lookov.

Pestré vzory aj plisé

Laura Dern v šatách Valentino na udeľovaní... Foto: SITA/AP
Laura Dern Laura Dern v šatách Valentino na udeľovaní Spirit Awards v Santa Monica.

Nohavicová variácia v zelenom

Herečka Laura Dern na akcii Academy Nominees... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Laura Dern na akcii Academy Nominees Reception v Londýne. Herečka Laura Dern na akcii Academy Nominees Reception v Londýne.

Kožené, farebné a ženské

Herečka Laura Dern dorazila na ceremoniál v... Foto: SITA/AP, Danny Moloshok
Herečka Laura Dern dorazila na ceremoniál v šatách Oscar de la Renta. Herečka Laura Dern dorazila na ceremoniál v šatách Oscar de la Renta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Oscar #vkus #inšpirácia #štylistka #štýl #Laura Dern

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...