Vďaka týmto trikom budete vyzerať, akoby ste make-up ani nemali!

Tiež sa stále pýtate, ako to tie hviezdy robia, že sú nalíčené, ale zároveň vyzerajú veľmi prirodzene? Vizážista Rihanny prezradil zopár trikov!

17.02.2020 13:00
Speváčka Rihanna na vyhlásení cien British... Foto: ,
Hector Espinal líči aj Rihannu.
debata

Ako v Hollywoode

Úplne by nám stačilo, ak by tekutý make-up nevstupoval do našich jemných línií, aby neuviazol na suchých miestach a nevytvoril nevzhľadný veniec okolo nosných dierok. A aby to fungovalo, kupujeme si najlepšie a najdrahšie podkladové bázy. Pretože musí byť možné nejakým spôsobom si užiť make-up moment ako v Hollywoode a na Instagrame.

Triky Hectora Espinala prezradené

Jedna úvaha už je zlá, pretože podľa Hectora Espinala, Rihanninej pravej ruky v oblasti líčenia, nepotrebujeme žiadne drahé produkty. Každopádne, make-up artist predviedol majstrovské dielo a odhalil niektoré zo svojich trikov. Vrátane tajomstva, ako aplikovať make-up tak, aby vyzerala pleť jednoducho lepšie.

1. Menej je viac
Najskôr naneste ľahkú vrstvu tekutého make-upu a pretrite len na miestach, kde je to potrebné (miesta, ktoré vyžadujú viac prekrytia).

2. Starostlivosť je alfou a omegou
Keď pokožka nie je dostatočne hydratovaná, líčenie naozaj nebude jednoduché.

3. Podklad naniesť vlhkou špongiou
Tretí a azda najlepší tip znie: Naneste podklad vlhkou špongiou, ktorá zmäkla v studenej vode. (Pozor, nie vo vlažnej, ani v teplej). Chlad totiž zaisťuje stiahnutie pórov, a tak aplikujete základ na hladký povrch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #póry #podkladová báza #tekutý make-up

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...