Vôňa ako dokonalý valentínsky darček? Máme 12 tipov, luxusné, unisex aj sexy

Ak patríte medzi tých Slovákov, ktorí tiež podľahli ošiaľu valentínskeho sviatku zamilovaných, možno hútate nad tým, čím obdarovať. Či už vašu polovičku, partnera, partnerku, alebo možno aj samých seba.

11.02.2020 16:35
Voňavý darček vždy poteší. Foto:
Voňavý darček vždy poteší.
debata

Samozrejme, kúpiť si nový parfum alebo toaletnú vôňu by nemalo byť rozhodnutie viazané na jeden deň v roku. Ak po nich túžite, môžete tak urobiť kedykoľvek. Ale v prípade sviatku zamilovaných, ktorý sa tento rok odohrá už najbližší piatok, je možno práve výber parfumu jednou z vecí, ktoré potešia.

Lásku majú niektoré z noviniek, ktoré sme pre vás vybrali, priamo v názve. Aj preto sú možno príznačnými valentínskymi darčekmi. Mnohé značky dokonca v tomto období roka uvádzajú na trh limitované edície úspešných vôní, či už vylepšené o jeden dva nové akordy, alebo priam identické. Akurát s novým balením.

Ak túžite investovať do kvalitnej a príťažlivej vône, skúste investovať viac a vyberajte s ohľadom na jedinečnosť. Popri klasickej ponuke parfumérií sú aj Slovákom už dostupné aj mnohé niche vône. Objednať ich môžete online, alebo ich nájdete v špecializovaných predajniach. Na domácej pôde, ale tiež v susednom Česku alebo Rakúsku a Maďarsku.

A ako teda vyberať? Snažili sme sa poukázať najmä na novinky roka 2020, niektoré vône sú však aj staršieho dáta. Toto je našich 12 inšpirácií. Nech sa páči…

Už z názvu, ale aj kampane je jasná, že novinka...
Parfum Rolling Love z parfumérskeho domu...
+9Luxusná unisexová vôňa ZENNE z parfumérskeho...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #vôňa #parfum #darček #Valentín

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...