Krásna po 40-ke aj v 70-ke! Toto je 10 najlepších líčení oscarovej noci

Hviezdy neponechali nič na náhodu a počas oscarového ceremoniálu stavili na dokonalý vzhľad a ukážkové líčenie či účesy.

10.02.2020 13:03
debata (1)
Herečka Margot Robbie predvádza dominantné pery...
Herečka Penelope Cruz predvádza výraznejšie...
+7Herečka Saoirse Ronan zaexperimentovala opäť s...

Nepodarilo sa vyniknúť úplne každej dáme, ale to v záplave a koncentrácii hviezd, akou je oscarová noc povestná, ani veľmi nejde. Napriek tomu sa našlo mnoho takých, ktoré sú skvelou inšpiráciou aj pre bežné ženy.

Dobrá správa je, že tento rok sa priestoru dočkali opäť aj staršie ročníky a zrelé ženy. Samozrejme, taká Sigourney Weaver má už tvár s výraznejšími vráskami. Konieckoncov, má 70 rokov. Jej líčenie však ukazuje, že správne zvolené detaily dokážu pár rokov ubrať.

Podobné potom platí aj pri dámach ako je päťdesiatnička Renee Zellweger či Salma Hayek, alebo o pár rokov mladšie oscarové laureátky Penelope Cruz a Charlize Theron. Samozrejme, v zozname ukážkových líčení nechýbajú ani reprezentantky najmladšej generácie.

Ku kráse ich často predurčuje len prirodzenosť a to, čo im dala do vienka matka príroda. Ako sa s tým vysporiadali ich vizážisti v nedeľu večer? Všetkých desať lookov nájdete v našej galérii vyššie.

Margaret Qualley

Herečka Margaret Qualley má v mladom veku... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Margaret Qualley Herečka Margaret Qualley má v mladom veku takmer bezchybnú pleť, takže vizážistka ju nezaťažila silným krycím mejkapom. Pleť pôsobí zdravo a energicky, pery sú zvýraznené telovým odtieňom rúžu. Na viečkach sa objavuje zlatistý tón vo vnútornom kútiku, mihalnice zvýrazňuje len maskara.

Charlize Theron

Herečka Charlize Theron nechala vyniknúť svoju... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Charlize Theron Herečka Charlize Theron nechala vyniknúť svoju prirodzenú krásu, no tentoraz ju nalíčili výraznejšie než zvyčajne. Dôvodom bol trblietavý medený očný tieň, ktorý doplnil kreáciu so strapcami v zlatej farbe. pleť pôsobila rozjasnene, ucelene, pery niesli jemný lesk. Mihalnice boli tentoraz zahustené aj umelými trsmi.

Sigourney Weaver

Herečka Sigourney Weaver má vo svojom veku 70... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Sigourney Weaver Herečka Sigourney Weaver má vo svojom veku 70 rokov silnejšiu podkladovú bázu. Pohľad je zvýraznený čiernou linkou na vrchnom viečku, padnuté viečku, ktorému čelia mnohé dámy v jej veku, opticky otvára bronzový očný tieň s jemnou metalízou. Pery sú len veľmi jemné, líčené v tóne mäsovej ružovej.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Penelope Cruz #líčenie #vzhľad #Oscar #Charlize Theron #Sigourney Weaver #Margaret Qualley

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...