Geniálne triky s rúžom! Nemusí sa nanášať len na pery!

Aj vy ste si doteraz mysleli, že rúž je určený len a len na pery? Mýlite sa! Svoj obľúbený tón môžete použiť na tvár dokonca hneď trikrát.

16.02.2020 08:00
rúž Foto:
Aj vy ste si doteraz mysleli, že rúž sa hodí len na pery? Mýlite sa!
debata

Na pery

Áno, rúž je určený na pery, to hovorí za všetko. Môžete si ním „vyzdobiť“ a skrášliť pery.

Na líca

Chcete mať jemne červené líca? Práškové a krémové sfarbenie doteraz možno nebolo vašou voľbou, teraz už môžete ušetriť. Pozrite sa, ako použijete rúž na líčka. Rúž sa používa lepšie, ak sa majú líca červenať prirodzene. Nanesiete ho jednoducho prstom a krúživými pohybmi zvýrazníte na mieste trochu hlbšie ako sú lícne kosti, aby to vyzeralo ako jemné začervenanie.

Kľúčom k prirodzene pôsobiaceho vzhľadu je povaha rúžu. Ak je príliš lesklý, nevytvára na lícach krásny lesk. Ak je ale príliš matný, začervenanie pôsobí kriedovo a sucho. Optimálne sú preto nie príliš matné rúže a prírodné tóny, ako sú ružové, koralové a bobuľové. Ak máte tmavšiu farbu pleti, voľte svetlejšie a jasnejšie farby, pri bledej tvári skôr jemné tóny. Ak sa vám rúž zle nanáša, môžete ho zvlhčiť trochou vazelíny.

Aby bol vzhľad dokonalý, vaša pokožka potrebuje dobrú starostlivosť. V prípade mastnej pleti použite zvlhčujúci krém alebo základ pre T-zónu a nečistoty a pigmentové škvrny zakryte korektorom. Potom aplikujte rúž na oblasti, ktoré majú byť zvýraznené.

Na oči

Tretie použitie je azda najväčším prekvapením. Blogerka Marie Johnson radí, ako použiť rúž ako očnú linku. Ale pozor, opatrne, ak máte citlivé oči, pretože oleje v krémových rúžoch môžu počas dňa spôsobiť podráždenie. V takom prípade sa hodia viac matné formulácie, ktoré tiež dlhšie vydržia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rúž #pery #očné linky #vazelína #líca

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....