Nahá krása, prirodzenosť a neha: Toto je 9 najlepších líčení cien BAFTA

Svetové herečky opäť potvrdili, že keď príde na večerné líčenie, sú dokonalou výkladnou skriňou pre nehu, prirodzenosť a pôvab.

03.02.2020 12:20
debata
Herečka Margot Robbie stavila na mat a zvodný...
Azda najvýraznejší look v tento večer...
+6Herečka Rooney Mara nechala akcentovať na...

Hollywoodska estetika je už roky postavená na tom, že večerné líčenie pôsobí nežnejšie, jemnejšie a akcentuje skôr prirodzenú krásu tváre namiesto toho, aby vytváralo tvár nositeľky novú, celkom inú od tej skutočnej.

Touto cestou sa na vyhlásení cien BAFTA vybrala napríklad ocenená Reneé Zellweger, ale tiež herečky ako Margot Robbie či Charlize Theron. Ak prišlo na výraznejšie líčenie, potom sa make-up artisti hrali skôr s tónmi ružovej, pastelmi, prípadne metalickými odleskmi.

Vybralo sme deväť dám, ktoré podľa nášho názoru rozhodne stoja za inšpiráciu. Pozrieť si ich môžete všetky v galérii. Tak čo, skúsite to najbližšie podľa Margot, Rooney alebo možno Lily-Rose?

Renee Zellweger

zväčšiť Herečka Renee Zellweger vyzerala nesmierne... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Renee Zellweger Herečka Renee Zellweger vyzerala nesmierne prirodzene a pritom sviežo. Pleť je jasná a pôsobí zdravo, pomohlo zjavne kvalitné ošetrenie a príprava pred ceremoniálom. Inak je líčenie takmer nahé, výraznejšie sú len mihalnice a klenba obočia.

Charlize Theron

zväčšiť Herečka Charlize Theron stavila na prirodzenosť... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Charlize Theron Herečka Charlize Theron stavila na prirodzenosť a ženský pôvab. Pleť je zjednotená, pôsobí zdravo a sviežo. Pery nalíčila vizážistka v telovom ružovom tóne, s matným finišom. Na viečkach badať prítomnosť veľmi jemného tónu vo farbe ružovej a medenej. Riasy sú zvýraznené pomocou maskary a klieštikov, aby boli krásne vytočené.

Scarlett Johansson

zväčšiť Herečka Scarlett Johansson ladila svoje líčenie... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Scarlett Johansson na vyhlásení cien BAFTA. Herečka Scarlett Johansson ladila svoje líčenie k farbám šiat. Ružový tón sa objavil na viečkach aj perách. Táto kombinácia môže pôsobiť až prehnane, no v prípade Johanssonovej fungovala. Ružový tón na viečkach má metalický nádych ružového zlata, na perách je použitá jemná ružová farba s leskom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #krása #luxus #žena #líčenie #neha #rúž #BAFTA #prirodzenosť #viečka

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...