Krásna aj bez make-upu? Alicia Keys prezrádza svoje tajomstvo!

Odkedy sa americká speváčka a skladateľka Alicia Keys vôbec nelíči, mnohí sa pýtajú, ako to robí, že jej pleť je taká dokonalá. Konečne na túto tému prehovorila...

08.02.2020 12:00
Speváčka Alicia Keys na akcii Billboard's Women... Foto: ,
Hoci má Keys svoje obľúbené produkty, najdôležitejší pre ňu ostáva relax.
debata

V roku 2016 sa Alicia Keys odvážila urobiť radikálny krok. Prestala sa maľovať. Je jej jedno, či červený koberec alebo fotenie – všade prichádza bez make-upu. Neskôr síce začala používať očné linky alebo maskaru, ale ostala verná myšlienke „bez make-upu“. Make-up by mal prinášať zábavu a nie nátlak, tvrdí.

Možno by ste si mysleli, že Alicia používa rôzne drahé séra, tinktúry a tonery, o ktorých bežná žena môže jedine tak snívať. Avšak nie je to tak, pretože speváčka je úprimná duša s nohami na zemi a jej bežná skrášľovacia rutina pozostáva len z troch krokov. Čistenie, toner a hydratácia, pričom najdôležitejšia zložka, ktorú by žiadna žena nemala ignorovať, je voda. Pred líčením vždy vypije jeden veľký pohár vody. „Voda je tou najtajnejšou zložkou! Znie to síce banálne, ale je to tak.“

Čistenie

Jej pleť je náchylná na tvorbu akné, preto môže používať iba výrobky, ktoré majú preukázaný účinok, alebo výrobky, ktoré pozostávajú z prírodných zložiek. Pri čistení často používa čistiaci prostriedok na báze kokosového oleja zmiešaný s éterickými olejmi.

Toner

Na prírodných zložkách jej záleží aj pri výbere toneru. Dobrou zložkou pre aknóznu pleť je čajovníkový olej, pretože má protizápalové a hojivé účinky.

Pleťové mlieko

Keďže pleť potrebuje veľa hydratácie, používa dve rôzne mlieka. Jeden špeciálny pre sviežosť a druhý predovšetkým pre svoju vôňu.

Relax

Hoci má Keys svoje obľúbené produkty, najdôležitejší pre ňu ostáva relax. Preto prezrádza ďalší horúci tip: Oslavujte svoj čas s čajom, vonnými tyčinkami, hudbou, sviečkami a všetkým, čo vám robí radosť!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voda #akné #relax #make-up #toner

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...