Aj večerná róba môže stáť menej! Lana Del Rey prekvapila, inšpirujte sa

Kto povedal, že hviezdy musia nosiť len návrhárske kúsky za tisíce eur či dolárov? Tak, ako dokáže nakúpiť v bežnom obchode vojvodkyňa Kate, zvládnu to aj hviezdy šoubiznisu.

29.01.2020 16:00
debata
Speváčka Lana Del Rey a jej partner Sean... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Lana Del Rey a jej partner Sean Larkin. Speváčka Lana Del Rey a jej partner Sean Larkin. Lana si šaty kúpila v obchodnom dome.

Iba nedávno sa k nim zaradila aj speváčka Lana Del Rey, ktorá patrí medzi hviezdy hudobnej scény a niekoľko rokov ju obliekali známi dizajnéri. Ako tvár značky Gucci bola americká rodáčka často oblečená práve do jej kúskov za tisícky eur. Šaty často vznikali na objednávku priamo pre ňu. Na nedávnom vyhlásení cien Grammy však poriadne prekvapila.

Tridsaťštyriročná umelkyňa sa rozhodla vyraziť na jeden z najsledovanejších ceremoniálov hudobnej brandže v šatách z obchodného domu Saks Fifth Avenue. Trblietavý model, v ktorom sa napokon postavila pred objektívy, pochádzal z dielne značky Aidan Mattox a večerné šaty vyšli na zhruba 400 eur. Takmer toľko niektoré ženy platia len za šaty v požičovni na plesovú akciu či spoločenský večer.

Dlhé spoločenské šaty Elisabetta Franchi....
Večerné šaty Marchesa Notte. Zlacnené z 1303...
+3Dlhé spoločenské šaty Pinko. Zlacnené z 516 eur...

Pozitívna odozva na speváčkino rozhodnutie nenechala na seba dlho čakať, pretože šaty sa na dostupných stránkach okamžite vypredali. Značka, ktorá má niekoľko večerných modelov aj vo výpredaji, zároveň posilnila predaj ďalších kúskov z kolekcie.

„Išli sme kúpiť opasok pre môjho priateľa a ja som zbadala tieto šaty na vešiaku. Úplne som sa do nich zaľúbila, boli to šaty na poslednú chvíľu,“ opísala pre E!News Del Rey. Dokonca priznala, že si sama šaty upravila trošku na bokoch.

Večerné modely šiat v plesovej sezóne sa momentálne naozaj dajú kúpiť v zľavách. Prinášame 5 tipov vyššie v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #Lana del Rey #zlacnenie #obchodný dom

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...