9 lookov z Grammy, ktoré neprehliadol nik: Stoja za to? Rozhodnite sami

Hudobné ceny Grammy sú vždy odvážnejšie, originálnejšie a často aj bizarnejšie a na hranici gýča, keď príde na módu a úpravu.

28.01.2020 09:30
debata
Modelka Alessandra Ambrosio stavila na...
Speváčka Dua Lipa stavila pri výbere odevu na...
+6Speváčka a moderátorka Kelly Osbourne (na...

Pri ceremoniáloch ako Zlatý glóbus, Oscar alebo BAFTA zvyčajne upozorňujeme na ukážkové líčenie dám. Úprava účesov, príťažlivý a pritom decentný mejkap. V prípade hudobného sviatku roka však platí celkom iná rovnica. Nenosí sa prirodzenosť a už vôbec nie nahé líčenie! A ak áno, musíte mať minimálne zelené vlasy…

Platilo to o väčšine prítomných a tentoraz nebola reč len o dámach, ale aj vybraných pánoch. V líčení sa ukázali veľké návraty do éry 90-tych rokov, dôraz na husté, občas priam brežnevovské obočie či napríklad nechýbali kryštály na koži alebo líčenie a ĺa Kleopatra.

Oplatí sa čosi také nasledovať? To je, samozrejme, len na osobnom zvážení. Niektoré z vybraných líčení a úprav sa pokojne uplatnia aj v bežnom živote, iné by možno mali zostať radšej len na cenách Grammy. Všetky si môžete pozrieť v galérii vyššie.

Dua Lipa

zväčšiť Speváčka Dua Lipa stavila pri výbere odevu na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Dua Lipa Speváčka Dua Lipa stavila pri výbere odevu na estetiku 90-tych rokov. A platilo to aj pri mejkape. Výrazné očné líčenie s modrými tónmi a bielym trblietavým tieňom vo vnútornom kútiku, k tomu pery zvýraznené kontúrovacou ceruzkou a tmavé odrasty korienkov vo vlasoch odfarbených na blond.

Billy Porter

zväčšiť Americký herec a spevák Billy Porter prichádza... Foto: TASR/AP, Jordan Strauss
Billy Porter Americký herec a spevák Billy Porter prichádza na udeľovanie 62. hudobných cien Grammy pre rok 2020. Jeho výrazné líčenie bolo neprehliadnuteľné, okrem farby na viečkach v duchu Kleopatry si nechal ozdobiť tvár aj kryštálmi.

FKA twigs

zväčšiť Speváčka a tanečnica FKA twigs si nechala priam... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
FKA twigs Speváčka a tanečnica FKA twigs si nechala priam démonicky zvýrazniť očné viečka. Ešte viac pozornosti však púta úprava jej obočia, v ktorom sú jednotlivé chĺpky definované a zvýraznené. Vyniknúť nechal vizážista aj jej pehy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #líčenie #Grammy #gýč #bizarné #look

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...