Gaultier ohlásil svoju poslednú prehliadku! Rozlúčka vo veľkom štýle

Známy francúzsky návrhár Jean-Paul Gaultier na Instagrame oznámil, že nasledujúce módna prehliadka jeho značky bude jeho posledná.

18.01.2020 11:00
Francúzsky dizajnér Jean-Paul Gaultier. Foto: ,
Francúzsky dizajnér Jean-Paul Gaultier.
debata

Dodal, že sa chce venovať novému projektu, ktorého podrobnosti nespresnil. Svoju poslednú prehliadku po 50 rokoch kariéry v módnom biznise chce na parížskom týždni módy budúcu stredu pojať vo veľkom štýle.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This show celebrating 50 years of Jean Paul Gaultier’s career, will also be his last. But rest assured, Haute Couture will continue with a new concept.

Príspevok, ktorý zdieľa Jean Paul Gaultier (@jpgaultierofficial),

„Chcem vás uistiť, že módny dom Gaultier nekončí. Na stole je nový projekt, s ktorým som prišiel a ktorý bude čoskoro odhalený,“ uviedol 67-ročný dizajnér , ikona vysokého krajčírstva.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

C'est féérique with #GaultierParis #AW19 for @prestige.mag.⁠ Photographed by @vitchi_villeneuve.⁠ Styled by @marierevelut.

Príspevok, ktorý zdieľa Jean Paul Gaultier (@jpgaultierofficial),

Gaultier začal kariéru u Pierra Cardina na začiatku 70. rokov a už v roku 1976 predstavil svoju prvú samostatnú kolekciu, napísala agentúra Reuters. Má povesť provokatéra, ktorý s veľkou chuťou prekračuje hranice módy. Jeho kolekciám dominujú zdanlivo nesúrodé materiály, bláznivé farby aj značne neobvyklé doplnky. Americkej speváčke Madonne tvoril kostýmy pre vystúpenia, okrem iného je autorom jej známeho korzetu so špicatou podprsenkou. Značku Jean Paul Gaultier teraz podľa agentúry AFP vlastní španielsky výrobca parfumov a módy Puig.

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Jean-Paul Gaultier

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...