Kocianová, Surovcová aj mladá bubeníčka! 7 najlepších líčení z Plesu v opere

V doznievajúcej atmosfére jubilejného 20. ročníka Plesu v opere nemôžeme obísť ani vizáž a úpravu známych dám. Vybrali sme sedem z nich, ktoré naplnili svetové štandardy a zaujali na prvý pohľad. V tomto prípade práve spoločenskou vizážou.

13.01.2020 15:00
debata (2)
Herečka Lucia Hurajová na 20. ročníku Plesu v...
Beáta Danglová, manželka herca a režiséra Dana...
+98Modelka Alexandra Gachulincová v šatách od...

Na 20. ročníku Plesu v opere sa objavilo, samozrejme, množstvo príťažlivých dám. Náš výber je obmedzený aj výberom fotografií, ktoré máme k dispozícii. Veríme však, že jednotlivé herečky, modelky či hudobníčky budú pre vás inšpiráciou. V ich zozname nájdete známe, ale aj menej sprofanované tváre.

Michaela Kocianová

Ako modelka musí mať patričné líčenie v malíčku. A skvelé je, že sa drží skôr svetového trendu, keď je úprava dokonalá, no skôr decentná, neupozorňujúca prvoplánovo na nánosy farieb na viečkach. Kocianová má pleť zjednotenú a rozjasnenú. Mačací pohľad zvýrazňuje líčenie s tónom capuccina a tmavej čokolády vo vonkajšom kútiku viečok, pohľad otvára svetlý tieň vo vnútornom kútiku. Očiam dominuje tiež zahustenie mihalníc. Pery zostali v ružovom takmer telovom tóne. Zvýraznený je však tzv. „Kupidov oblúčik“ a pery sú krásne tvarované. Vizáž doplnili zvýraznené lícne kosti. Celkový look má v sebe trošku nádych 70-tych rokov.

Modelka Michaela Kocianová. Foto: ORANGE
Modelka Michaela Kocianová. Modelka Michaela Kocianová.

Lucia Hablovičová

Múze Borisa Hanečku pripravili do vlasov ozdobu z pávieho peria. Zvádza to k použitiu farebnosti aj v líčení, no našťastie tomu sa vizážistka vyhla. Hablovičovej pohľad je definovaný bronzovo-hnedastými tónmi a zvodný look mu dodáva linka na hornom viečku aj trsy umelých mihalníc. Pleť je v tomto prípade zjednotená s matným finišom. Pery opticky definuje kontúrovacia ceruzka vo farbe rúžu. Hablovičová stavila na telový matný tón a spravila dobre.

Podnikateľka a filantropka Lucia Hablovičová. Foto: ORANGE
Podnikateľka a filantropka Lucia Hablovičová. Podnikateľka a filantropka Lucia Hablovičová.

Ivana Gáborík Surovcová

Zvykne sa hovoriť, že ak budúca mamička žiari krásou, čaká chlapčeka. To potvrdiť nevieme, ale je isté, že Gáboríkovej vizáž je naozaj svieža, mladistvá a pôvabná. Pleť je dôkladne prejasnená, niekto by mohol namietať, že by zniesla trochu púdru. Ale podľa nás je práve toto veľmi pôvabná verzia spoločenského líčenia. Oči sú podobne ako u iných dám líčené s citom a pohľad zvýrazňujú mihalnice. U Gáboríkovej sa lesk objavil aj na perách, ktoré sú inak nalíčené v nežnom ružovo-lososovom tóne.

Tanečnica Ivana Gáborík Surovcová. Foto: ORANGE
Tanečnica Ivana Gáborík Surovcová. Tanečnica Ivana Gáborík Surovcová.

Ema Kakarová

Mladá hudobníčka, bubeníčka, má od prírody výrazné lícne kosti. Je skvelé, že sa ich nebojí priznať a urobiť z nich svoju prednosť. Líčeniu dominujú pery v šarlátovej červenej. Oči pôsobia takmer naho, ale pri bližšom skúmaní odčítate vrstvu jemného trblietavého očného tieňa. Mihalnice nie sú zahusťované umelými trsmi, ale vôbec to nie je na škodu. Toto líčenie v sebe skĺbilo prirodzené črty nositeľky a zároveň ich ukážkovo pozdvihlo na večernú úroveň.

Bubeníčka Ema Kakarová, partnerka novinára... Foto: ORANGE
Bubeníčka Ema Kakarová, partnerka novinára Michala Havrana. Bubeníčka Ema Kakarová, partnerka novinára Michala Havrana.

Lucia Hurajová

Slovenská herečka dobre pozná svoju tvár a pravidelne dokazuje, že triky líčenia má v malíčku. Alebo má dobrú vizážistku. Na 20. ročník si nechala viečka nalíčiť výraznejším metalickým tieňom v ružovo-bronzovom tóne. Je to veľmi dobrá voľba volená ako kontrast ku farbe šiat. Obočie je krásne tvarované a klenuté, oči opäť opticky zväčšujú umelé mihalnice. Na perách má Hurajová matný ružový odtieň v žuvačkovej farbe.

Herečka Lucia Hurajová. Foto: ORANGE
Herečka Lucia Hurajová. Herečka Lucia Hurajová.

Alexandra Gachulincová

Nežná a pôvabná krása plavovlasej modelky je podporená len veľmi jemným líčením očí a farbou melónovej ružovej na perách. Gachulincová patrí do skupiny dám, ktorá nestavila na zahustené mihalnice, ale nechala vyznieť svoje vlastné. V jej prípade určite treba upozorniť aj na ukážkovú úpravu vlasov, podvihnutie zvlnených plavých prameňov na stranu dodáva vzhľadu až filmový nádych.

Modelka a televízna osobnosť Alexandra... Foto: ORANGE
Modelka a televízna osobnosť Alexandra Gachulincová. Modelka a televízna osobnosť Alexandra Gachulincová.

Jana Hossová

Manželka Mariána Hossu má trochu problémy so zapadnutými viečkami. Aj preto je rozumné voliť na nich jemnejšie farebné tóny. Pohľad otvára svetlá farba vo vnútornom kútiku. Oči opticky zvýraznila linka, ktorá spoločne s trsmi umelých mihalníc vo vonkajšom kútiku tvar oka aj jemne predĺžila. Lososový rúž je decentný a zvolený veľmi vhodne.

Jana Hossová, manželka podnikateľa a bývalého... Foto: ORANGE
Jana-Jana Hossová, manželka podnikateľa a bývalého hokejistu Mariána Hossu. Jana Hossová, manželka podnikateľa a bývalého hokejistu Mariána Hossu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #Michaela Kocianová #Ivana Surovcová #trend #Ples v opere #Lucia Hablovičová #Lucia Hurajová #vizáž #najlepší #Alexandra Gachulincová

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...