Sukňa plus rolák, kontrast materiálov a budete dokonalá! Tu je 9 inšpirácií

Je to overená, ale pritom osviežujúca kombinácia. Aj dnes sa totiž ešte mnohé ženy s obavou pozerajú na spojenie kontrastných materiálov v šatníku. Netreba! Pozrite sa, ako skvelo to môže vyzerať.

09.01.2020 07:00
debata
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu predviedla mimoriadne príťažlivú kombináciu hodvábnej saténovej sukne s jemným úpletovým rolákom. Pozdáva sa aj vám?

Príklad ponúkla nedávno vojvodkyňa Meghan, ktorá sa prvýkrát v roku 2020 objavila na verejnosti, aby s manželom Harrym na pôde Canada House v Londýne poďakovali za pohostinnosť a prichýlenie v období vianočných sviatkov a osláv nového roka.

Tmavovlasá vojvodkyňa zvolila svoju obľúbenú elegantnú kombináciu midi sukne a roláka. V tomto prípade zaujme najmä spomenutý kontrast materiálov. Úplet roláka pôsobí hrejivo a mäkko, priam telo objíma. Podobný dojem však vyvoláva aj satén či hodváb a ich použitie na áčkovej sukni pod kolená bola v tomto prípade skutočnou strelou do čierneho.

Meghan volila tóny hnedej farby, pričom sa pohrala s tónovaním svojho outfitu, keď k sukni a roláku pridala aj lodičky a kabát v rozmanitých tónoch v škále hnedých tónov.

Podľa nás podobná kombinácia stojí za inšpiráciu a tak sme pre vás našli deväť variácií, v ktorých sa spája úplet s hodvábom či saténom alebo syntetickými materiálmi so saténovou úpravou. Nech sa páči, tu sú…

Jemný dámsky rolák Ambush a saténová sukňa Max...
Jemný rebrovaný rolák a hodvábna sukňa H&M....
+7Jemný dámsky rolák Esprit a saténová sukňa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sukňa #úplet #satén #kombinácia #rolák #vojvodkyňa Meghan

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...