Nádherný chameleón: Charlize Theron a jej tajomstvá krásy? Tu sú!

Je jednou z najvýraznejších hviezd svojej generácie. A je tiež jednou z najpôvabnejších žien. Niekdajšia modelka, neskôr úspešná herečka, diva Charlize Theron vie prekvapiť aj po viac ako dvoch dekádach vo filmovom priemysle.

12.01.2020 08:00
Herečka Charlize Theron a jeden z jej... Foto: ,
Herečka Charlize Theron a jeden z jej ukážkových lookov.
debata

Štyridsaťštyriročná hviezda počas uplynulých týždňov zaujala niekoľko ráz. Nielen variabilným a originálnym šatníkom, o ktorý má vďaka svojmu hviezdnemu statusu a šikovným štylistom postarané. Tiež svojím vzhľadom a úpravou.

Theron sa nebojí experimentov ani v prípade líčenia alebo účesov. Konieckoncov, pre film sa ostrihala dokonca dohola a napriek tomu vyzerala nádherne. Posledné mesiace ju vídať s krátkym účesom a ten stihla na červenom koberci variovať od akejsi punkovej verzie „hríbika“ z 80-tych rokov až po elegantný a nahladko učesaný krátky strih s cestičkou na boku.

Herečka Charlize Theron uviedla film Bombshell...
Herečka Charlize Theron žiarila v zlatých šatách.
+18Herečka Charlize Theron a jeden z jej...

Pre magazín Harper's Bazaar prezradila, že jej najobľúbenejším produktom je maskara a klieštiky na mihalnice. Bez nich vraj nevychádza ani z domu. Práve mihalnice podľa nej dokážu dodať pohľadu hĺbku a zvýrazniť oči. Theron veľmi často využíva nahé líčenie viečok, no mihalnice neopomína.

Ak príde na rúž, 44-ročná rodáčka z Juhoafrickej republiky sa nebojí odvážnych odtieňov. Žiarivá červená je viac-menej klasikou, ale herečka už vyskúšala aj farbu burgundského či dokonca výrazný hnedočervený odtieň s vinylovým leskom.

Hoci sa hviezda neobáva ani zmeny farby vlasov, svet ju má spojenú predovšetkým s plavým, jej pôvodným tónom. Niekedy volí chladný tón severskej krásky, inokedy zase teplé medové a bronzové tóny v premelírovaných a kolorovaných vlasoch. Prekvapivé je jej odporúčanie na starostlivosť o vlasy. Ako uviedla, sama používa už niekoľko rokov ricínový olej. Pár kvapiek si masíruje do vlasov a najmä ku korienkom. Osvedčilo sa jej vraj, že vďaka tomuto oleju sú vlasy silnejšie a dokonca vraj pôsobia hustejšie. Samozrejmosťou je lesk a vitalita.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #krása #líčenie #vzhľad #Charlize Theron #pôvab

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...