Krásna v 30-ke, 50-ke aj po 70-ke: Toto je 12 najlepších líčení hollywoodskej elity!

Nielen šaty, ale aj vzhľad filmových hviezd fascinuje verejnosť roky. Počas večerov, ako bol ten venovaný rozdávaniu Zlatých glóbusov, azda ešte viac.

08.01.2020 07:00
debata (1)
Herečka Lucy Boynton patrila medzi...
U herečky Margot Robbieovej zaujali odborníkov...
+9Herečka Zoey Deutch žiarila dostatočne v žltom...

Červený koberec je veľkou inšpiráciou a zároveň akýmsi sprostredkovateľom trendov. Či už je reč o móde, alebo kráse pozvaných dám. Na 77. ročníku sa objavili známe tváre, ale aj pár „nováčikov“, ktorí svojou úpravou upútali našu pozornosť.

Aj tento rok platilo, že prirodzenosť je jedným zo silných nástrojov hollywoodskej elity. Pri líčení sa nepreháňa, zvyčajne sa len zvýrazňujú prirodzené pôvaby, jemné vylepšenia prináša kontúrovacia ceruzka na pery, umelé mihalnice či svetlejšie a metalické tóny na otvorenie pohľadu. Touto cestou šla napríklad Margot Robbie, ale tiež Saorsie Ronan alebo Charlize Theron.

Zrelšie dámy sa tento rok nebáli výrazných tónov na perách. Platilo to aj v prípade Nicole Kidmanovej, aj u jej kamarátky Naomi Wattsovej. Zdalo sa, akoby sa na červenom tóne na perách dohodli. No kým u Kidmanovej bola pleť matná a priam alabastrovo svetlá, Watts nechala vyniknúť aj jasnejší a prirodzenejší farebný tón s ružovkastým nádychom. U Zoe Kravitzovej sa červená kombinovala s jej snedou pokožkou a snúbila sa v ukážkovom výsledku.

Zaujímavou voľbou bola tá od britskej herečky Lucy Boyntonovej. V jej prípade sa vizážista skutočne vyhral s viečkami a priniesol do looku fúziu moderného a retra zo 60-tych rokov. Televízna hviezda Jodie Comer sa radila medzi najlepšie nalíčené dámy „v klasickom duchu“. Jej look patril medzi nadčasové spôsoby, ako zvýrazniť prirodzený pôvab.

Zoe Kravitz

Herečka Zoe Kravitz svojím vzhľadom očaruje... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Zoe Kravitz, 12 najlepších lookov Zlatých glóbusov Herečka Zoe Kravitz svojím vzhľadom očaruje pravidelne. Výnimkou nebol ani jej tohtoročný "glóbusový" look. Dôraz kladený na pery s výrazným červeným odtieňom, ktoré doplnilo len dokonalo tvarované obočie a šmrncovný účes pixie.

Jodie Comer

Herečka Jodie Comer predviedla nesmierne... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Jodie Comer, 12 najlepších lookov Zlatých glóbusov Herečka Jodie Comer predviedla nesmierne distingvovaný look. Pery definovala ceruzka, ktorá zvýraznila ich tvar a oblúčik na hornej časti. Vizážista použil v rovnakom odtieni aj rúž, aby pery pôsobili jednoliato a pritom plno. Na očiach sa potom odohráva hlavná časť tohto triumfu. Reč je o použití bronzových a oranžových tónov s jemným leskom a výraznejších mihalníc. To dosiahli zahustením pomocou umelých trsov.

Helen Mirren

Herečka Helen Mirren aj po sedemdesiatke... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Helen Mirren Herečka Helen Mirren aj po sedemdesiatke tradične oslnila svojím vzhľadom. Tentoraz kládla dôraz na pery. Výrazný tón s nádychom vínovej farby ladil s farbou šiat od Christian Dior. Oči rozjasňovala jemná metalíza, pred ceremoniálom si hviezda nechala pleť jemne uvoľniť a rozjasniť pomocou hydratačného krému a séra.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #účes #líčenie #vzhľad #Zlaté glóbusy #najlepšie

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...