Toto je 12 najlepšie oblečených žien roka podľa Pravdy! A 3 absolútne kráľovné

Záver roka 2019 je tu. Spolu s ním sa končí jedna celá dekáda a už aj vy ste sa určite stretli s nejedným rebríčkom toho NAJ. Aj na našich stránkach sme vám nedávno priniesli výber módnych ikon dekády, no tu je ešte jeden rebríček - náš špeciálny.

30.12.2019 07:00
debata (2)
Január 2019 – Lady Gaga
Na vyhlásení Zlatých...
Február 2019 – vojvodkyňa Meghan
Vybrať len...
+36Marec 2019 - Brie Larson
Na premiére filmu...

Rok 2019 priniesol množstvo výnimočných momentov módy na červených kobercoch či počas slávnostných premiér. Už je absolútnym zvykom, že prezentácia hviezd na verejnosti je dnes spojená s absolútne špičkovým stylingom – výberom toho najlepšieho a najčerstvejšieho, čo ponúkajú módne domy. Často aj toho úplne najluxusnejšieho.

Svetoznáme celebrity sa stali vlajkovými loďami značiek a viac než kedykoľvek predtým sú idolmi krásy a pôvabu – tak trošku nedosiahnuteľné a pritom v dobe digitálnych médií a rýchlosti informácií také dostupné a priam na dotyk prítomné v našich smartfónoch, domácnostiach, každodenných inšpiráciách.

Aj tento rok sme sa rozhodli zostaviť rebríček najlepšie oblečených žien roka – dvanástku sme zostavovali s ohľadom na jednotlivé mesiace, hoci napríklad v mesiacoch január a február by sa žien našlo nepochybne omnoho viac – bol to predsa mesiac oscarového ceremoniálu či vyhlásenia Zlatých glóbusov. A v máji sa zase hviezdy predvádzali na červenom koberci v Cannes.

Napriek tomu je náš rebríček venovaný vždy jednej dáme v jednom mesiaci roka. A špeciálnu pomyselnú cenu sme potom udelili za celkový štýl počas celého roka trojici slávnych prominentiek, s ktorými ste sa mohli stretávať na našich stránkach a ktorých štýl počas celého roka potvrdzoval ich výnimočnú pozíciu na poli inšpirácie a odevného štýlu či ženskej grácie, elegancie a šarmu.

Nižšie nájdete náš výber, v galérii si pozrite všetky jednotlivé mesiace v poradí, ako nasledujú za sebou.

Január – Lady Gaga

Na vyhlásení Zlatých glóbusov bola absolútnou divou – ako vystrihnutou z éry starého Hollywoodu, no s moderným šmrncom. Speváčka Lady Gaga v kreácii Valentino zostane nepochybne rokom 2019 zapísaná navždy v módnych archívoch. Aj preto jej patrí aj špeciálna cena v TOP trojke roka 2019. Okrem šiat Valentino to boli modely Saint Laurent, Calvin Klein či Celine. A Gaga bola špičková.

zväčšiť Herečka a speváčka Lady Gaga v kreácii Valentino. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka a speváčka Lady Gaga v kreácii Valentino. Herečka a speváčka Lady Gaga v kreácii Valentino.

Február – vojvodkyňa Meghan

Vybrať len jednu zo žien v mesiaci, keď sa rozdávajú Oscary, Brit Awards či Grammy? Priam nemožné. Možno aj preto naša voľba patrí v tom čase tehotnej vojvodkyni Meghan. Počas návštevy Maroka predviedla vycibrený zmysel pre šatník volený s úctou k hostiteľovi, ale zároveň rešpektujúci a vyzdvihujúci jej vlastnú krásu a pôvab. Aj jej návrat po pôrode pred objektívy bol ukážkový. Meghan je teda zároveň druhou z našej TOP trojky najštýlovejších dám roka 2019.

Vojvodkyňa Meghan (a jej manžel princ Harry) na... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Meghan (a jej manžel princ Harry) na návšteve britskej ambasády v Maroku. Meghan si obliekla model Dior Haute Couture, ktorého cena je údajne 105-tisíc eur. Vojvodkyňa Meghan (a jej manžel princ Harry) na návšteve britskej ambasády v Maroku. Meghan si obliekla model Dior Haute Couture, ktorého cena bola údajne 105-tisíc eur.

Máj – Elle Fanning

Ako porotkyňa na filmovom festivale v Cannes zaujala nielen svojím mladým vekom, ale aj výnimočným stylingom. Na červenom koberci striedala značky ako Gucci, Christian Dior či Armani a vyzerala často dychberúco. A platilo to aj o pár mesiacov neskôr, keď propagovala film Vládkyňa zla 2. Dokonalá ambasádorka vysokej módy haute couture. Do top trojky sa tesne neprebojovala, hoci by si tam možno miesto zaslúžila. Ale pozrite sa na dámu o obrázok nižšie.

zväčšiť Herečka a členka poroty Elle Fanning v kreácii... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka a členka poroty Elle Fanning v kreácii Christian Dior Haute Couture. Herečka a členka poroty Elle Fanning v kreácii Christian Dior Haute Couture.

November – Charlize Theron

S propagovaním projektu Bombshell predvádzala herečka Charlize Theron niekoľko rozmanitých lookov a najmä svoju výnimočnú odevnú variabilitu. Táto architekturálna, priam baletná kreácia Givenchy Haute Couture pripomenula jej noblesnú doslova oscarovú podobu, ale herečka by si zaslúžila pozornosť aj za ďalšie outfity roka. Aj preto uzatvára našu TOP 3 roka.

Herečka Charlize Theron v kreácii Givenchy... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Charlize Theron Herečka Charlize Theron v kreácii Givenchy Haute Couture.

12 najlepšie oblečených žien roka 2019 podľa mesiacov roka

Január – Lady Gaga
Február – vojvodkyňa Meghan
Marec – Brie Larson
Apríl – Gwendoline Christie
Máj – Elle Fanning
Jún – Julianne Moore
Júl – Vanessa Kirby
August – Penelope Cruz
September – Catherine Zeta Jones
Október – Dakota Johnson
November – Charlize Theron
December – vojvodkyňa Kate

TOP 3 najlepšie oblečených žien (bez ohľadu na poradie)

  1. Lady Gaga
  2. vojvodkyňa Meghan
  3. Charlize Theron

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #žena #móda #Cannes #Oscar #trend #najlepšie oblečené #2019

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...