Vojvodkyňa Kate ako kabátová kráľovná! Máme 9 inšpirácií podľa nej

Opäť sa jej to podarilo. Vojvodkyňa Kate bodovala na vianočnej omši svojou garderóbou a okamžite rozpútala nadšenie britských žien po kabátoch s výraznejšou štruktúrou.

27.12.2019 07:00
debata
Princ William, jeho manželka Catherine,... Foto: Reuters, PHIL NOBLE
Princ William, jeho manželka Catherine, vojvodkyňa z Cambridge, ich deti - princ George a princezná Charlotte. Ukážková rodinka. Princ William, jeho manželka Catherine, vojvodkyňa z Cambridge, ich deti - princ George a princezná Charlotte. Ukážková rodinka.

V prípade trojnásobnej mamy, ktorej štýl s obľubou kopírujú ženy po celom svete, išlo o kabát Catherine Walkerovej. Mohérový kúsok s golierikom z falošnej kožušiny podčiarkol eleganciu nositeľky. Vojvodkyňa Catherine stavila na svoj obľúbený strih a nechala si zvýrazniť pás prepásaním v drieku.

V ponuke obchodov sa kabáty s mohérovou štruktúrou či imitáciou ovčej kožušiny alebo kožušiny objavujú zvyčajne v rovných alebo masívnejších „oversized“ verziách. Ani to však nemusí byť prekážkou. Aj takéto kúsky totiž vyzerajú v chladnejšom počasí skvelo.

My sme vybrali z aktuálnej ponuky, ktorou ešte stále môžete obohatiť váš zimný šatník. Bonusom je, že sa začalo obdobie zliav. A tak niektoré kabáty zoženiete až o polovicu lacnejšie než pred Vianocami.

Dámsky kabát H&M. Zlacnený zo 69,99 eura na...
Dámsky kabát Reserved. Zlacnený z 69,99 eura na...
+8Dámsky kabát Pietro Filipi. Zlacnený z 359 eur...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zľava #kabát #vlna #vojvodkyňa Cate #mohér

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...