S týmito trikmi vám vydrží make-up aj celú noc! Bez prelíčenia!

Chceme tancovať, potiť sa a oslavovať, a to bez toho, aby sme neustále premýšľali nad make-upom. Či drží, alebo už steká...?! S týmito tipmi ostanete v pohode a vaša tvár v tip-top stave!

30.12.2019 10:00
silvester, oslava, zábava, párty Foto:
Flitrové šaty, striebro, zlato a kovové tóny sú súčasťou silvestrovskej oslavy.
debata

Jedna párty za druhou, aj to sú sviatky. Obzvlášť dobre chceme vyzerať aj vtedy, keď nás zo všetkých strán obklopujú gýčovité trblietky. Flitrové šaty, striebro, zlato a kovové tóny sú súčasťou silvestrovskej oslavy. Aj tie ženy, ktoré sa bežne príliš nemaľujú, počas sviatkov túžia po trochu extravagantnom vzhľade. A tak, aby sa rúž alebo perfektná porcelánová pleť po dvadsiatich minútach „nerozpadla“, zozbierali sme pre vás tie najlepšie tipy pre dlhotrvajúci make-up:

Tvár

Zlá správa pre všetkých, ktorí sa tomu bránili: Potrebujete fixačný sprej, pretože skutočne spôsobuje zázraky. Najmä, ak ho nepoužijete na konci, ale počas líčenia. Streknite raz, keď dokončíte aplikáciu make-upu. Potom ešte raz, keď nanesiete púder. A nakoniec ešte raz, keď líčenie celkom dokončíte. Aj dobrý, mierne lepkavý pleťový krém je dostatočná báza pre krásny výsledok.

Oči

Aj v tomto prípade sa oplatí používať fixačný sprej. Nezáleží na tom, či zvolíte na oči jemný lesk, alebo si vytvoríte dymový očný make-up, bude mať práškovú zmes pod kontrolou. Ak sa chcete pustiť do kozmetických trblietok, v prvom rade potrebujete vhodné lepidlo. Pri kovových odtieňoch stačí len trochu spreja na štetec.

Obočie

Buď gél alebo vosk, niečím musíte chĺpky zafixovať, inak po krátkom čase stratia požadovanú formu. Ak nič z toho nemáte po ruke, siahnite po laku na vlasy alebo po klasickom mydle. Lak na vlasy naneste na kefku a pomocou nej upravte obočie. V prípade mydlovej metódy kefku najskôr navlhčite a potom ňou trochu prejdite po mydle. Namydlenou kefkou prejdite obočie.

Pery

Tekutý rúž je dobrou voľbou, najmä ak je matný. Alebo si pery prekryte krémovou kontúrovacou ceruzkou – zvyčajne vydrží dlhšie ako klasický rúž. Ak však chcete predsa len použiť rúž, postupujte nasledovne. Najprv použite ceruzku, potom rúž, na rúž trochu púdru a opäť naneste rúž. Znova prepúdrujte.

Kompaktný púder

Ak chcete celú noc žiariť ako ohňostroj, mali by ste zmiešať viac kompaktných púdrov. Najskôr naneste tekutý púder, tvár prepudrujte práškovým púdrom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #párty #Silvester #rúž #púder #make-up #mydlo

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...