12 slávnych žien, ktoré sú dôkazom, že tóny modrej sú absolútny hit! Pozrite sa

Iba nedávno spoločnosť Pantone odhalila svetu farbu nasledujúceho roka. Modrá, ktorá by mala ovplyvniť oblasti dizajnu naprieč jednotlivými jeho odvetviami, sa však už teraz teší obrovskej popularite.

17.12.2019 07:00
debata
Herečka Reese Witherspoon na akcii Hollywood... Foto: Reuters, PHIL MCCARTEN
Herečka Reese Witherspoon na akcii Hollywood Reporter's annual Women in Entertainment Breakfast Gala. Herečka Reese Witherspoon na akcii Hollywood Reporter's annual Women in Entertainment Breakfast Gala.

Hoci spoločnosť Pantone, definovala ako farbu roka 2020 odtieň „klasickej modrej“, na červených kobercoch či spoločenských akciách dostali priestor aj ďalšie tóny tejto príjemnej a upokojujúcej farby. Iba za posledných pár týždňov sa pred objektívmi objavilo niekoľko žien, ktoré stavili na túto „klasiku“.

Herečka Olivia Wilde stavila na nohavicový...
Speváčka Taylor Swift na akcii Billboard Women...
+10Na filmovej premiére Šťastný nový rok nechýbala...

Príkladom voľby klasickej modrej bola v uplynulých dňoch speváčka Taylor Swift, ktorá si obliekla overal Oscar de la Renta na galavečer magazínu Billboard. V tónoch modrej s temnejším námorníckym podtónom sa potom iba pár dní pred ňou v spoločnosti objavila aj herečka Reese Witherspoon aj jej o pár rokov mladšia kolegyňa Olivia Wilde. Obe na akciu obliekol dizajnér Michael Kors.

Ako ukázalo viacero dám, modrá sa nosí vo veľkom. A nielen, čo sa týka počtu celebrít v nej. Tiež v rámci dominancie na odevoch. Jednoliaty farebný odtieň predviedli už spomenuté dámy, ale tiež napríklad herečka Sophia Bush. Tá stavila na modrý tón s fialovým podfarbením. Moderátorka Gretchen Carlson sa potom objavila v modrých šatách so zavinovacím efektom.

Herečka Rebel Wilson v piatok 13. decembra... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Rebel Wilson v piatok 13. decembra uviedla film Cats. V modrých šatách. Herečka Rebel Wilson v piatok 13. decembra uviedla film Cats. V modrých šatách.

Herečka Rebel Wilson len nedávno predstavila hudobný film Cats podľa slávneho muzikálu. A na stretnutie s fotografmi aj ona volila modrý tón. Žiarivejší a jasnejší, no farebná paleta zostáva. Ďalšie možnosti, ako to vyskúšať s modrou farbou, ponúkla aj herečka Eva Longoria. Tá ju totiž skombinovala s béžovým nohavicovým kostýmom a nechala tak vyniknúť intenzívnejší blankytný tón. To všetko v kombinácii od dizajnérky Victoria Beckhamovej.

Slovenský herec Marek Majeský a jeho česká... Foto: Be Well Media
Slovenský herec Marek Majeský a jeho česká kolegyňa Anna Kadeřávková. Slovenský herec Marek Majeský a jeho česká kolegyňa Anna Kadeřávková.

A aby ste nepovedali, že sa pozeráme len smerom za hranice. Herečka Antónia Lišková či jej česká kolegyňa Anna Kadeřávková. Obe dámy iba celkom nedávno ohúrili na premiére filmu Šťastný nový rok. V modrej. Ako inak. Inšpirácií máme niekoľko, pozrite si ich v našej galérii vyššie. V galérii pod článkom nájdete zase tipy na použitie klasickej modrej v šatníku aj interiéri.

Pohovka Frances, predáva Living It Up za 1200...
Dámske šaty Reserved v odtieni klasickej modrej.
+13Dámske voľnejšie šaty po kolená H&M. Predávajú...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...