Top účes roka 2020? Dlhé vlasy sú príťaž, skúste to podľa krásnej topmodelky

V modelingovej profesii je zvykom, že má modelka dlhé vlasy. Je to jednoduchšie pre prácu vlasových štylistov. Ale hviezda súčasného sveta módy Kaia Gerber sa rozhodla ísť proti prúdu.

16.12.2019 07:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

flower arrangement extraordinaire

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber),

Krásna dcéra supermodelky Cindy Crawfordovej predviedla pred pár dňami na svojom Instagrame nový zostrih a prekvapila mnohých fanúšikov. Svoj mikádový účes ešte skrátila a s účesom debutovala na prehliadkach Prada či Chanel. Následne pridala aj pár momentiek na Instagrame. Gerber odhalila aj svoju inšpiráciu.

„Inšpiráciou bol pre mňa Kurt Cobain,“ vyhlásila topmodelka. „Dlho som vnímala tlak, že musím mať dlhé krásne vlasy, aké od vás všetci očakávajú. A potom som sa spýtala sama seba, kvôli komu to vlastne robím. Môžem si predsa ostrihať vlasy, ak si ich chcem ostrihať. A tak som to spravila,“ citoval Gerberovú magazín Vogue.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

volume @yslbeauty effet faux cils

Príspevok, ktorý zdieľa Kaia (@kaiagerber),

Od pôvodného mikáda, ktoré nosila niekoľko mesiacov, sa jej účes skrátil ešte o pár centimetrov. Vogue však tiež poznamenal, že vo výsledku je jasné, že Kaia Gerber má účes priam majstrovský. „Jej bob je ukážkovým majstrovstvom dobrého strihu, ktorý končí zhruba tri centimetre pod jej uchom a dokonale rámuje krásnu čeľusť a výrazné lícne kosti,“ píše portál módneho časopisu.

V modelingovom biznise nie je veľa krások (aspoň nie belošiek), ktoré by sa odhodlali na takýto krátky účes či mikádo. V minulosti však medzi ne patrili hviezdy ako Karlie Kloss, Agenyss Deyn, Linda Evangelista či Cara Delevingne, ktorá z modelingu presedlala na herectvo. Jednou z najslávnejších modeliek, ktorá si roky udržiavala krátky účes, bola Britka Stella Tennant.

Modelka Kaia Gerber na prehliadke Chanel's... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Chanel, prehliadka, Paríž, Metiers d´Art, Pre-Fall 2020, Modelka Kaia Gerber na prehliadke Chanel's Metiers d'Art v Paríži.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #účes #bob #Kaia Gerber #mikádo #krátky zostrih

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....