Poláková či Horváthová v párty štýle? Čierna, flitre, zvodnosť - inšpirujte sa!

Na nedávnom koncoročnom večierku televízie Markíza sa objavilo niekoľko známych žien v typickej párty garderóbe. Príležitosť si to pýtala, väčšina dám však pracovala s osvedčenou klasikou.

05.12.2019 09:00
debata
Moderátorka Adriana Poláková stavila na... Foto: TV Markíza
Moderátorka Adriana Poláková stavila na poriadne zvodný párty-look. Moderátorka Adriana Poláková stavila na poriadne zvodný párty-look.

Čierna farba, k nej flitre, čipka, ale tiež zvodné detaily v podobe odhaleného dekoltu či priehľadnej látky na šatách – to všetko sa dalo vidieť v uplynulý piatok, keď sa televízne tváre zišli na oslavách konca roka 2019.

Moderátorka Adriana Poláková stavila na...
Moderátorka Kveta Horváthová.
+4Reportérka Kristína Kövesová.

Napríklad moderátorka Adriana Poláková, inak mama dvoch dospelých detí, prekvapila mladistvou úpravou účesu, ale aj sexy outfitom z predĺženého saka na dvojradové zapínanie a tmavých pančúch s vysokými elastickými čižmami. Určite nikomu neunikol obsah jej dekoltu, ktorý lemovala čipka časti šiat ukrytých pod sakom.

Na podobnú nôtu zahrala aj Polákovej kolegyňa z Telerána Kveta Horváthová. Jej voľba však padla na párty zavinovací kúsok s trblietavým dezénom. Voľba vysokých elastických čižiem a tmavých pančúch, no priehľadných, bola takmer totožná.

Moderátorka Kveta Horváthová stavila na... Foto: TV Markíza
ZAK Moderátorka Kveta Horváthová stavila na nesmrteľnú čiernu. Moderátorka Kveta Horváthová stavila na nesmrteľnú čiernu.

Topmodelka Alexandra Gachulincová, ktorú diváci spoznali aj vďaka šou Tvoja tvár znie povedome, sa zaradila medzi najzvodnejšie dámy akcie, keď stavila na polotransparentné nohavice a top, doplnený červenou bundičkou pošívanou drobnými flitrami.

Medzi známymi tvárami sa objavila aj reportérka Kristína Kövesová či televízna redaktorka Andrea Šprochová. Možno vás inšpirujú práve ony dve. My vám dávame do pozornosti aj náš vlastný výber párty kúskov. V galérii nižšie.

Trblietavé šaty môžu mať rôzne strihy. Aj pre...
Krátke párty šaty na jedno rameno svedčia najmä...
+27Trblietavé dezény sú súčasťou párty sezóny....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #párty #trend #Kveta Horváthová #štýl #Adriana Poláková

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...