Štýlová zima 3-krát inak! Skúste to podľa Norisovej, Marcinkovej aj Liškovej

Nielen v znamení filmu, ale aj módy sa nesie príchod novinky Šťastný nový rok. Na tlačovej konferencii sa objavili ústredné predstaviteľky v stylingu, ktorý ponúka zaujímavú variáciu zimnej garderóby.

29.11.2019 09:30
debata
Herečka Gabriela Marcinková stavila na červenú...
Herečka Emília Vášáryová vyzerala na premiére...
+21Herečka Zuzana Norisová stvárnila jednu zo...

Aj vy často v hlave riešite, ako sa obliecť do chladného počasia, ak chcete vyzerať štýlovo, vkusne, trendovo a zároveň zvládnuť aj tú praktickejšiu časť – teda pocit tepla či pohodlia?

V tom prípade sú práve tri slovenské herečky dobrým príkladom, ktorý môže slúžiť ako inšpirácia. Čím nás oslovili? Nech sa páči, pozrite sa! Vyššie nájdete aj galériu z veľkej filmovej premiéry.

Gabriela Marcinková

Šaty z úpletu, v tomto prípade zmesi viskózy a polyamidu, sa hodia do chladnejšej časti roka. Na tejto kreácii z dielne Elisabetta Franchi je však zaujímavá trendová kombinácia v duchu color-blockingu, ktorú navyše ozvláštňuje detail volánikového lemu na sukni aj rukávoch. Nosiť šaty s rolákovým golierikom nie je pre Slovenky také typické, ale je to trošku škoda. Aj herečka Gabika Marcinková totiž ukazuje, ako trendovo to môže vyzerať. Voľba semišových čižiem (v odtieni vychádzajúcom z farebnosti šiat) so strapcami je v tomto prípade veľmi trendovým prvkom v stylingu. Strapce sú podľa nás na zváženie, ale herečke to pristane.

Herečka Gabriela Marcinková v úpletových šatách... Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Gabriela Marcinková v úpletových šatách s výrazným motívom color-blockingu. Herečka Gabriela Marcinková v úpletových šatách s výrazným motívom color-blockingu. Doplnila ich farebnými čižmami so strapcami.

Antónia Lišková

Možno aj život v Taliansku dodal herečke Antónii Liškovej odvahu v stylingu a akúsi prirodzenú nenútenosť a šarm. Aj v takej eklektickej kombinácii, akú vidíte na obrázku, je výsledný dojem priam ukážkový a štýlový. Spojenie abstraktného vzoru plisovanej sukne so vzorom na hrubej pletenine masívneho svetra funguje ukážkovo. Objem, ktorý vytvárajú oba kúsky, si môže dovoliť práve nositeľka ako Lišková. Vysoká a štíhla. Metalický opasok by sme však v tomto prípade odporučili nahradiť klasickou kožou v hnedej farbe.

Herečka Antónia Lišková a jej voľba... Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Antónia Lišková a jej voľba eklektického stylingu s hrubým výrazným svetrom so vzorom, vzorovanej plisovanou sukňou a farebných čižmičiek. Herečka Antónia Lišková a jej voľba eklektického stylingu s hrubým výrazným svetrom so vzorom, vzorovanej plisovanou sukňou a farebných čižmičiek.

Zuzana Norisová

Retro nálada sa so Zuzanou Norisovou ťahá takpovediac od jej účinkovania vo filme Rebelové a trošku ju pripomenul aj styling z tlačovej konferencie. Dobré retro však nie je zlé! A v prípade Norisovej ide o pomerne jednoduchý styling, ktorého výsledok zaujme a pritom vyzerá pôvabne. Spojenie sukne Elisabetta Franchi s predným zapínaním a tvídovo-džínsovou štruktúrou, ku ktorej pridala červený pulóver, funguje bez väčších problémov. Biele čižmy na hrubšom podpätku sú práve ten prvok, ktorý celkové vyznenie posúva. Ak sa túžite hrať s módou a skákať medzi módnymi dekádami, aj Zuzana Norisová môže ísť príkladom.

Herečka Zuzana Norisová stavila na retro nádych... Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Zuzana Norisová Herečka Zuzana Norisová stavila na retro nádych v kombinácii červeného pulóvra a károvanej minisukne. Doplnila ich bielymi čižmami s hrubším podpätkom. Tak trošku Rebelové, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #zima #styling #Zuzana Norisová #Gabriela Marcinková #Antónia Líšková #Šťastný nový rok

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...