Pohodlnosť je základ: Aj 8 známych žien potvrdí, ležérnosť je v zime naj!

Niekedy je to tá najlepšia voľba. Ležérna, športová móda, kúsky, v ktorých sa cítite dobre, komfortne, je vám v nich patrične teplo a zároveň máte pocit, že sú ako vaša druhá koža. Aj známe ženy stavia niekedy práve na takéto modely.

28.11.2019 15:00
debata
Komička Sarah Silverman sa tiež občas rada... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Komička Sarah Silverman sa tiež občas rada natiahne len do ležérnej kombinácie. Komička Sarah Silverman sa tiež občas rada natiahne len do ležérnej kombinácie.

Hoci spoločenské akcie sa často stretávajú s potrebou spoločenskej verzie garderóby, stále častejšie sa objavujú aj dámy či páni, ktorí jednoducho „razia svoj štýl“. A myslia práve na to, aby sa cítili v prvom rade komfortne.

Zvyčajne sa základom stávajú klasické džínsy – u žien sú obľúbené úzke a elastické modely, ale tiež širšie trendové džínsy. Zimné obdobie potom prináša popularitu svetrov, teplákových mikín, ktoré možno doplniť bombérovými bundami alebo voľnými kabátmi.

V tomto prípade ani nejde tak o to, aby ste naháňali trendy – to je asi každému jasné. Ale niekedy stačí naozaj len to, aby ste sa cítili dobre. Ako napríklad aj dámy v galérii nižšie. Známe Slovenky či celebrity spoza hraníc stoja za pozretie. A niektoré určite aj za inšpiráciu.

Modelka a televízna zabávačka Alexandra...
Herečka Winona Ryder v ležérnom spojení. Mikina...
+5Luxusné, ale pritom veľmi uvoľnené a priam...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #móda #celebrita #ležérnosť #komfort

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...