Štavnatý dekolt vie ale predviesť! Tri modely, v ktorých sa to Gomezovej podarilo

27-ročná speváčka a herečka svoju postavu krv a mlieko rada predvádza v luxusných kúskoch - v ktorom sa jej podarilo zažiariť najviac? Hlasujte!

26.11.2019 12:00
debata

Model 1
Selena Gomez sa aktuálne predviedla počas American Music Awards v modeli z dielne Versace. Minišaty s výraznou farbou tesne obopínali jej postavu a najmä kyprí dekolt. V ňom sa jej ešte trblietal výrazný náhrdelník, ktorý dotváral jej večerný imidž.

Selena Gomez počas  udeľovania American Music... Foto: Reuters
Selena Gomez Selena Gomez počas udeľovania American Music Awards 2019 na červenom koberci.

Model 2
Sexi dekolt ukázala 27-ročná herečka a speváčka aj počas newyorskej premiéry filmu Mŕtvi nezomerajú, kedy pred objektívy dorazila ako jedna z účinkujúcich hercov. Čierne šaty značky Celine v dĺžke tesne nad kolená boli neprehliadnuteľné aj vďaka mohutným rukávom.

Herečka Selena Gomez pózuje fotografom počas... Foto: TASR/AP, Evan Agostini
Selena Gomez Herečka Selena Gomez pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu "The Dead Don't Die" (Mŕtvi nezomierajú) v kreácii Celine.

Model 3
Svoje okamihy slávy prežila Gomez aj počas tohtoročného festivalu v Cannes. Počas premiéry úvodného filmu festivalu sa na ňu sústredila pozornosť aj vďaka jej sexi kreácii v krémovej farbe z tvarovanej košíkovej podprsenky a dlhej sukne s rozparkom od značky Louis Vuitton. Pekný dekolt herečky a speváčky tak mohli pozvaní hostia obdivovať opäť zblízka.

Speváčka a herečka Selena Gomez pózuje... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Selena Gomez Speváčka a herečka Selena Gomez pózuje fotografom počas príchodu na otvárací ceremoniál a premiéru filmu The Dead Don't Die na 72. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Cannes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #Cannes 2019 #American Music Awards 2019

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...