Veľký párty špeciál! Vystrojená na večierok? Tu je 7 lookov a 25 inšpirácií

A je to tu! Pre niekoho vyslovene obľúbená časť roka. Jeho záver aj s koncoročnými večierkami či firemnými párty. Čaká vás aspoň jedna? Potom ste na správnej adrese.

21.11.2019 07:00
debata
Krátke párty šaty na jedno rameno svedčia najmä... Foto: archív značky
párty sezóna, 7 lookov, 25 inšpirácií Krátke párty šaty na jedno rameno svedčia najmä mladším ročníkom a štíhlym dámam. Zaujme aj farebný dezén. Vizuál na fotografii Twinset.

V rámci večierkovej sezóny sa mnoho žien snaží zabodovať svojím vzhľadom a stylingom. Nájsť vhodný kúsok je pre niektoré výzvou, pre iné stávkou na istotu a klasiku.

Ak sa pobavíme o flitroch, lesku a metalíze, je jasné, že v rámci sezóny žúrov ide práve o spomenutú klasiku. Netreba sa však toho báť. Konieckoncov, svoj efekt splnia ideálne. Aktuálne obdobie zimy roka 2019 nás však smeruje napríklad k voľbe luxusných a tak trošku dekadentných 70-tych či 80-tych rokov.

Trblietavé šaty s výraznejším... Foto: archív značky
Trblietavé šaty s výraznejším zafírovo-topásovým vzorom budú svedčať brunetkám aj blondínkam. Vizuál na fotografii Little Woods. Trblietavé šaty s výraznejším zafírovo-topásovým vzorom budú svedčať brunetkám aj blondínkam. Vizuál na fotografii Little Woods.

Nosia sa krátke dĺžky, v kurze sú zavinovacie šaty či sakošaty, pod ktoré si už neobliekate nič okrem spodnej bielizne. Osemdesiate roky sa objavujú napríklad v siluete, v ktorej sú posilnené ramená, ale tiež napríklad vo vysokých pásoch nohavíc z umelej (či pravej) kožušiny. alebo abstraktných flitrovaných dezénoch.

Nechýba ani klasická večerná elegancia, ktorú v tomto smere ideálne naplnia koktejlové šaty. Stačí jednoduchý strih, puzdrový model a drobný detail či príťažlivé doplnky a výsledok bude na jednotku s hviezdičkou. My sme pre vás vybrali sedem hotových lookov, ktoré môžu poslúžiť ako inšpirácia, ale tiež niekoľko konkrétnych kúskov. Nech sa páči, možno si vyberiete.

Trblietavé šaty môžu mať rôzne strihy. Aj pre...
Krátke párty šaty na jedno rameno svedčia najmä...
+27Trblietavé dezény sú súčasťou párty sezóny....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #metalíza #párty #trend #večierok #flitre #look #sezóna

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...