Dokonalá elegancia v nohavicovom kostýme: 9 variácií podľa hviezd, ako na to!

Nohavicový kostým je súčasť šatníka, ktorá je ženami mimoriadne obľúbená. Aj preto sa pomerne často k nemu vraciame. Nová várka hviezdnych outfitov prináša ďalšiu inšpiráciu.

12.11.2019 07:00
debata
Herečka Emmy Rossum prišla v pastelovom ružovom...
Herečka Reese Witherspoon v čiernom nohavicovom...
+8Tenisová hráčka Mária Šarapovová na prehliadke...

Medzi slávnymi dámami sa nohavicové kreácie stávajú každým rokom viac a viac obľúbené. Dôvod asi už ani netreba pripomínať – ženy sa cítia v nohavicových kúskoch o niečo výraznejšie, dominantnejšie, podčiarkujú potrebu rovnocenného jednania a zaobchádzania. A uvedomujú si tiež, že ide o kus odevu, v ktorom stále dokážu byť veľmi sexy.

Dominantnými sa v uplnulých mesiacoch stali jednoliate farebné kreácie, preložené prípadne variáciou v duchu color-blockingu, teda spojenia dvoch na prvý pohľad prekvapivých farebností. V zozname celebritných nositeliek sa našli také aj onaké.

Nohavicové kostýmy v zime efektne fungujú v spojení s dámskym plášťom alebo kabátom rozličných dĺžok. Ak si chcete pozrieť náš výber v rámci trendových zavinovacích modelov kabátov, kliknite sem. A niekedy stačí len si vybrať výraznejšiu štruktúru a hrubší materiál a nohavicový kostým môžete nosiť aj bez zvrchného odevu.

Jasné, že štýl si musíte vytvoriť sama a nie podľa Penelope Cruzovej či ruskej topmodelky Iriny Shaykovej. Ako inšpirácia však určite neomrzia. Nech sa páči, tu sú.

Mária Šarapovová – elegantná v zelenej

Tenisová hráčka Mária Šarapovová na prehliadke... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Tenisová hráčka Mária Šarapovová na prehliadke značky Givenchy. Tenisová hráčka Mária Šarapovová na prehliadke značky Givenchy.

Penelope Cruz – nevinne biela, zvodne sexy

Herečka Penelope Cruz v klasickom dámskom... Foto: SITA/AP, Alvaro Barrientos
Herečka Penelope Cruz v klasickom dámskom nohavicovom kostýme bielej farby. Herečka Penelope Cruz v klasickom dámskom nohavicovom kostýme bielej farby.

Irina Shayk – luxusný dotyk metalických nití

Modelka Irina Shayk v nohavicovom kostýme z... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Irina Shayk v nohavicovom kostýme z dielne značky Burberry. Modelka Irina Shayk v nohavicovom kostýme z dielne značky Burberry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #celebrita #trend #kostým #inšpirácia #nohavice #nohavicový kostým

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...