Oklamte gravitáciu! Vrásky vyhladiť, kontúry vypnúť - dá sa to zvládnuť?

Starnutie nemusí byť strašiakom a nemalo byť. Je to prirodzený proces, s ktorým sa musíme skrátka zmieriť. Rozhodne to však neznamená hodiť flintu do žita.

07.11.2019 12:49
debata
Spevniť kontúry tváre, zjemniť vrásky - skrátka... Foto: VICHY
Spevniť kontúry tváre, zjemniť vrásky - skrátka zabojovať so starnutím. Ako to zvládnuť? Spevniť kontúry tváre, zjemniť vrásky - skrátka zabojovať so starnutím. Ako to zvládnuť?

Lepšie ako za každú cenu bojovať o zachovanie večnej mladosti je sústrediť sa na vhodnú starostlivosť, ktorej účinky starnutie spomalia, respektíve mu dodajú omnoho elegantnejší a príťažlivejší charakter. V dnešnom svete sa mnoho žien vrhá na služby kozmetických salónov, ale aj estetických kliník.

Niekedy je to od injekcií s botoxom už len kúsok ku skalpelu plastického chirurga. Samozrejme, aj takéto rozhodnutie treba rešpektovať. Ak má niekto pocit, že sa po podobnom zákroku bude cítiť lepšie, sebavedomejšie, spokojnejšie, je to jeho voľba. Pre ženy (ale aj mužov), ktorí sa viac spoliehajú na účinky kozmetiky, je tu však tiež alternatíva. A každým rokom pribúda viac a viac nových možností.

Omladzujúce sérum so silným liftingovým a...
Okamžitý intenzívny 3D efekt pre vyplnenie...
+8Krém Renergie Multi-Lift Ultra od Lancôme je...

Dôvodom sú, samozrejme, technológie a možnosti modernej medicíny. Objavy, ktoré za posledné roky priniesli veľké laboratória, idú doslova o preteky a jednotlivé kozmetické značky sa snažia ohúriť efektívnymi prípravkami. Určite netreba byť skeptickí. Mnohé z nich, aj na základe oficiálnych štúdií, ukazujú, že výsledky sú skutočne dosiahnuteľné.

Pri starnutí je najväčším problémom strata kolagénu v pokožke. Pleť vädne, ovísa, tvoria sa línie a vrásky. Dnes je už na trhu množstvo produktov, ktoré účinkom sľubujú remodeláciu pleti a liftingový (teda v preklade pozdvihujúci) efekt. Pôsobí sa nielen na drobné línie a vrásky, ale aj na celkové kontúry pokožky, čím sa vlastne z dlhodobého hľadiska pleť tvaruje do mladšieho vzhľadu, respektíve si upevňuje vzhľad akoby „nestarnúci“.

Áno, ani toto nie je niečo, čo by fungovalo večne. Účinky a výsledky podobných produktov a najmä cielene a pravidelnej starostlivosti však hovoria jasnou rečou – oplatí sa ich používať.

My sme vybrali z ponuky na slovenskom aj zahraničnom trhu 11 produktov, medzi ktorými sú aj úplné inovácie v rámci starostlivosti o pleť a kontúry tváre. Takže, nech sa páči, do boja s gravitáciou. Jednotlivé tipy nájdete v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #kozmetika #pleť #novinky #pokožka #vrásky #tvár #produkt #lifting #kontúry

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...