Do pančúch! Holmes, Aniston aj vojvodkyňa Kate - takto ich nosia celebrity

Ak si pravidelne prezeráte fotografie z červených kobercov, asi ste si uvedomili jednu dôležitú vec. Len málo ženských hviezd nosí pančuchy. Či sú to koktejlové šaty, šortky alebo večerná róba - nohy sú zvyčajne obnažené.

07.11.2019 07:00
debata (2)
Herečka Katie Holmes na otvorení obchodu... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Katie Holmes Herečka Katie Holmes na otvorení obchodu Nordstrom NYC Flagship v kombinácii koktejlových šiat a bodkovaných tmavých pančúch.

Ale nie je to tak celkom železné pravidlo. Hoci hollywoodski štylisti nemajú pančuchy až tak v láske, uvedomujú si, že aj tento kúsok garderóby môže byť štýlovým (a tiež funkčným) doplnkom celkového stylingu.

Iba nedávno zaujala médiá aj verejnosť herečka Katie Holmes, keď sa objavila na otvorení obchodu Nordstrom v čiernych koktejlových šatách Saint Laurent a doplnila ich tmavými pančuchami s bodkovaným vzorom. Hravé, sexy, rafinované. A do chladného newyorského počasia, hoci len prebiehate pár minút z taxíka do interiéru, aj nutné.

Pre vojvodkyňu Kate sú tmavé pančuchy často... Foto: SITA/AP, Jane Barlow
Pre vojvodkyňu Kate sú tmavé pančuchy často povinnosťou. Pre vojvodkyňu Kate sú tmavé pančuchy často povinnosťou.

Práve kombinovanie koktejlových kreácií a tmavých pančúch je jednou z alternatív, na ktorú sme chceli poukázať. Či už si vyberiete spomenutý bodkovaný vzor, klasické hladké a veľmi priehľadné pančuchy, alebo model s hrubším tkaním a tým pádom aj sýtejším farebným tónom – správne kombinovanie bude fungovať na jednotku. Na Slovensku je v tomto smere napríklad vzorom štylistka Zuzana Kanisová.

Tmavé pančuchy sa však nosia aj v rámci jesennej a zimnej sezóny ako logický doplnok k tubovým sukniam, šatám alebo šortkám, ktoré doplníte sakom alebo kabátom. V galérii nájdete tiež inšpirácie od Salmy Hayekovej alebo Jennifer Anistonovej. A samozrejme, nezabúdajte na vojvodkyňu Kate – pre ňu sú čierne pančuchy takpovediac dress-code.

Americká herečka Jennifer Aniston na archívnom...
Modelka Rosie Huntington-Whiteley predvádza...
+7Herečka Katie Holmes na otvorení obchodu...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #jeseň #trend #zima #pančuchy #styling

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...